~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
si možda dobila kakvo rješenje s komisije za produženje njege?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
si možda dobila kakvo rješenje s komisije za produženje njege?
za sutrašnji i svaki sljedeći lijepi dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
za spontane osmijehe
Drži se mali laviću, mislimo na tebe!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za osmijeh svaki dan![]()
jelena.O rješavanje moje situacije nakon što istekne godina dana je pravi fijasko. Traže na HZZO da potpišem izjavu da mi dijete nije trajno ili povremeno/tjedno smješteno u bolnici ili bilo kojoj sličnoj ustanovi - i to pod krivičnom i materijanom odgovornošću! Ako on i dođe doma i ja dobijem tu njegu do 8. godine, kako ja mogu to potpisati kad znam da ćemo se vući po bolnicama... No dobro, riješit ćemo to nekako valjda. Muž je zadužen za papirologiju jer ja nemam živaca ni da razmišljam o tome.
Danas sam dobila papire za naručivanje aparata za kućnu ventilaciju. Naravno, ako Lovro bude ikad spreman za to. Trenutno se ponovno stvara perikardijalni izljev, pa je dobivao fleke po licu, pa je čudno/teško disao (unatoč respiratoru)... svašta nešto![]()
Nevjerojatno! Pa zar nije upravo tome namjenjena ta kategorija produzenog porodiljnog/brige za dijete? Djeci koja trebaju posebnu skrb, bas zato jer su bolesna ili s posebnim potrebama.
Za dobar dan, i jos puno takvih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
za dobar dan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislimo na vas![]()
Miško naš najljepši drži nam se,bori se tako da budeš snažan i uskoro ideš svojoj kućici sa mamom i tatom.
Grlimo vas puno,puno i šaljemo još više pusa!![]()
Muma snazna si zena, majka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za dobar dan![]()
Malo i lijepih vijesti - Lovrin vršnjak, koji je bio jako kritično, se zadnjih dana uspio izboriti i sutra ide na odjel, a jedan mrvicu mlađi, koji je dva mjeseca bio u intenzivnoj, sutra ide doma s aparatima. Jako sam sretna zbog njih.![]()
za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
ma dječica su takvi borci da je to nevjerojatno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno, puno dobrih vijesti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lovru,mamu i tatu!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malenog
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar dan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za osmjeh mami
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
muma draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvog Lovru
Lovro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~![]()
za malog mišića i njegovu hrabru mamu.
svaki dan virnem i nadam se da je Lovro bar mrvicu bolje i da se uspijete maziti i ljubiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ne ide nam baš na boljePonovili su danas uzv i pozvana sam na razgovor s primariusom. Zanemarujući izljev, srce mu je veliko i ne može više pumpati kako treba. Zadnja dva dana su mu otkucaji pali. Danas se čak nekoliko puta palio alarm koliko su bili nisko. Rekao je doktor još svašta, ali ne mogu to ni napisati... o onom trenutku.
Jedan mališan je noćas otišao među anđele.
Baš je bio loš dan![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Muma, da ti barem mogu poslati malo svoje snage.. I tebi i tvom mužu i cijeloj obitelji.. Držite se kako god znate i umijete...
Plavo oko predivno![]()
nemam nista pametno ni suvislo za reci
mislim na vas svaki dan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~