Lovro, Muma![]()
Lovro, Muma![]()
Sretan rođendan hrabrom Lovri a mami i tati puno snage...
Mislimo na vas svaki dan, baš svaki....
sretan rođendan malenom, a mami i tati puno snage i što više maženja sa lavićem![]()
Sretan rodjendan! Nadam se da svi slave s vama.![]()
Sretan ti rodjendan, Lovro!
U mislima sam s vama![]()
Sretan rodjendan hrabrom misicu,zelim ti puno trenutaka s tvojim predivnim roditeljimao
Sretan rođendan malom princu.
Mami i tati![]()
Posljednje uređivanje od seni : 30.11.2014. at 15:44
Sretan ti rođendan dragi naš Lovro!!!
Šaljemo ti puno,puno poljubaca,zagrljaja.. a mami i tati želimo da ovaj dan s tobom lijepo provedu! Brdo vibrica iz Koprivnice za našeg malog princa!![]()
Sretan rodendan nasem dragom Lovri,pajdi,princu...lavicu...
Sretan ti rođendan mali hrabri laviću. Želim ti da što duže uživaš u mamonom i tatinom maženju i njihovoj bezgraničnoj ljubavi![]()
Sretan rođendan najhrabrijem dječaku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3
Šaljem najveću rođendansku pusu hrabrom lavicu!!!!!
Sretan ti rodendan maleni borce,primi jedan veliki zagrljaj.
Hvala svima od
Proslavili smo u skladu s uvjetima, ali bilo je posebno.Slušali smo pjesmice, čitali priču, mazili se puno puno, a čak smo i častili vani u hodniku - snašli smo se
Jedino se nismo uspjeli obući, čuvati, niti napraviti dobre fotke, ali nema veze. Dijelim ih s vama jer ste stalno tu za nas...
... moj bolesni mišić na njegov veliki 1....
http://s1331.photobucket.com/user/mu...f512f.jpg.html (3 slike u nizu, ako se ne varam da ih sve vidite)
mišić mali![]()
Sretan rođendan malom princu.
Sretan rodjendan hrabrome djecaku, divan je <3
Srce malo najljepse.
Grlimo ga i pusamo najvise.♡♡
Ja sam sad dušu isplakala na slike. Evo, ne mogu se prestat plakat. Valjda sad ide za sve ovo što sam gutala do sada na tvoje postove.
Idem poljubiti sina u sobu... Čovjek ni ne razmišlja što ima..
Evo mi Apsu čita misli...
Grlim i mislim na vas!
~~~~~~~~~~~~
Ovo je njegovo stanje u svako doba - budan ili u snu. Okice su zatvorene ili skroz malo otvorene kao na slici, ali bez kontakta - eventualno vidim da zakoluta njima i to grozno izgledaMiš moj
Jučer je sestra rekla da su sve pričale kako je čitav na mamu, a meni se odmah srce zagrijalo
Jedino se svi čude kako je velik, dugačak - to bi se već dalo analizirati pošto smo mi niski. Ima nešto preko 9 kila. S obzirom da je rođen s 2490g, a radi maminih ljetnih teror vježbi u 2 mjeseca je dobio samo 150g + nehranjenje u bolnici... još je i super s kilažom. Eto, malo statistike, da samo ne cvilim
Ljubim vas sve i nadam se da ću sutra imati kakve dobre vijesti o analizi genoma.
Muma imaš stvarno prekrasnog sinčića,a on definitivno ima najbolju mamu(stvarno ne znam odakle crpiš snagu,ja se slamam dok čitam tvoje postove),želim vam još puno zajedničkih trenutaka,i sretan mu rođendan od srca,miš mali
Sretan rodjendan Lovro!!!!
Stvarno si prekrasan misicu mali <3
Mene je jučerašnji post dotukao
Mišek mali je divan![]()
draga muma citam vas od pocetka (otprilike u vrijeme nastanka ove teme sam rodila curicu),svaki dan mislimo na vas i tek sam sad smogla snage nesto napisati i sram me jer divim se tvojoj snazi i svim osjecajima i hrabrosti koja proizlazi iz tvojih postova..maleni Lovro definitivno nije mogao izabrati bolju mamu i s razlogom je bas Vas odabrao..
moja curica i ja zelimo hrabrom lavicu Lovri najsretniji rodjendan i puno dobrih vijesti a mami i tati puno snage i dobrih dana kao danasnji..
molimo za vas i grlimo vas
Lovro samo hrabro kao do sad,svi smo uz vas<3
Prekrasan,savrsen nas mali Lovro. Veliki lave vooolimo te....