u mislima ste nam
molimo za vas i vibramo za dobar dan~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, kako ja sad lavić Lovro ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sad nemamo novosti. Nije bolje ali ni losije. Ali izgleda da se mama mora pobrinuti za sebe malo. Zadnja 2 dana mi se vrti, a nakon cca 7 urednih ciklusa pocelo je ponovno sve kiksati. Jako sam tuzna zbog toga. Lavic vam salje puse!
Muma, moraš malo misliti i na sebe , iako je to sada jako teško. ~~~~~~~~~~~~~~~ za vas sve
Tako mi je drago da si toga svjesna! Kolike pređu preko sebe, drugoga radi, makar to bilo i vlastito djete. Pobrini se za sebe. Djete treba mamu koja je zdrava, snažna. Ako ti ne budeš ok, kako ćeš se kvalitetno moći posvetiti Lovri (a tu je i mužek)? Govorim iz vlastitog iskustva. Mojoj mami je sve bilo važnije od nje same. Nemam je , ide već 10 godina. I zato ti kažem, nemoj se dati!!!![]()
Jaka mama lavica i hrabri lavic Lovro♥♥♥
mislim na vas svaki dan...
~~~~~~~~da sto manje boli malog ljepotana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas, draga Muma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima što ste tu svaki danOčito smo ušli u neku mirniju fazu, iako ne rade uzv da vidimo pravo stanje. Valjda sve vaše vibrice i molitve pomažu!
Iskreno se nadam da nije još jedno zatišje pred buru, jer smo imali samo dvije takve faze poslije kojih je svaki put slijedila intenzivna. Doktor s odjela nas je otpisao, uđe u intenzivnu i samo prođe kraj nas, niti ne pozdravi, niti ga ne pogleda. I ukinuli su nam neke vitamine (očigledno je razlog cijena - kupuje ih bolnica). Iskreno, nije da nam pomažu ti vitamini, ali mene kao majku takvi postupci ipak zabole. Kao i takvo ponašanje doktora. Doslovno prođe pokraj nas, uđe - izađe... nikom ništa.
Muma drago mi je da je Lovro koliko-toliko stabilnonadam se da ti ga daju na maženje bar na kratko.
Lijepo je procitati da je lavic stabilno,samo neka se tako i nastavi.
Za doktore nemam lijepih rijeci pa bolje da nista ne pisem.
Grlim te puno,lavu saljem jednu posebnu pusetinu i saljem bezbroj poz.vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu noc i ljepse sutra.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za miran dan~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma nemoj se previše zamarati oko doktora, mi vibramo za malog supermana i šaljemo pusice![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~!