~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga muma, dragi lavić, volimo ga i mislimo na njega često, tako je lijep na sličicama.... milo maleno
Draga Muma, zašto misliš da vas je otpisao? I sama kažeš da je trenutno bez promjena, pa valjda nema ništa novog da kaže, a staro sve znaš.. Drugi put ga potegni za rukav i započni razgovor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Agrum : 11.12.2014. at 22:09
Agrum govorim o doktoru s odjela, a ne iz intenzivne. Većina ih dođe u intenzivnu pogledati što se dešava s "njihovom" djecom, a Lovrin samo prođe kraj nas, niti ne pozdravi a kamo li da ga pogleda ili pita nešto. Doktori iz intenzivne zadnjih dana sami dođu do nas, ne moram ih ništa ni pitati.
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za mirne dane i dobre vijesti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnog dječaka i njegove hrabre roditelje!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Dobili smo danas poziv za vrtićBaš me rastužilo. Dodijeljen nam je vrtić u koji je tata išao.
Barem nam u ponedjeljak on dolazi, pa ćemo provesti blagdane zajedno... puštati božićne pjesmice...možda uspijemo pronaći i malo zadovoljstva u ovoj situaciji. Kako vrijeme prolazi, počinjem nekako drugačije gledati na sve. Pokušavam prihvatiti činjenicu da nam je Lovro dan na ograničeno vrijeme, i da je tako moralo biti. Postaje mi drago što još imam vremena maziti ga i uživati u njemu kao mojem sinu. Drago mi je što imam vremena oprostiti se od njega, što se sve nije završilo s prvim odlaskom u intenzivnu, i ne zaboravljam da nam svaki dan može biti zadnji
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
Grlim,ljubim i mislim na vas.
Lava mi posebno ljubi puno! ♥
Iznova me osupne kako mame bolesne djece imaju nevjerojatnu snagu.
Lovro i mama![]()
Da nam budete skupa z blagdane, i da se puno mazite i cuvate...
a joj muma
želim vam još puno zajedničkog vremena i maženja![]()
Svaki dan ste u mislima...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za čudo![]()
Posljednje uređivanje od Carmina406 : 13.12.2014. at 11:53
Grlimo na najjače
Lovro srećice mala![]()
Svi smo tu na ograničeno vrijeme i svima nam svaki dan može biti zadnji.
Vi ste svjesniji te činjenice jer vama to nije neka daleka budućnost niti blijeda mogućnost, vama je to stvarno i sada.
No zaista je sretan čovjek koji ima svoje drage i bližnje, bez obzira na koji rok. Kad završi sve, ostat će sjećanje i ako učinimo sve što možemo u svakom trenutku, neće biti tuge i gorčine. Tako ja mislim.
Puno pusa Lovri, neka su vam mirni blagdani.![]()