Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~
Borac naš mali!
Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ neka vas popodne ceka predivno mazenje u maminom zagrljaju ♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~![]()
Drzite se......
U mojim ste mislima.
Izdrzali smo jos jednom! Izvukli su barem 3dcl tekucine. Rekao je doktor da su imali srece, uboli su u mjesto s kojeg su uspjeli skoro sve ispunktirati. Sad ga ne smijemo puno dirati, ima i ponovno bakterije u sekretu pa je odredjena kontaktna izolacija...ali mi se svejedno ljubimo! <3![]()
A joj, srce malo ispaćeno..
Saljemo mu puse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srce malo
pajdo naš dragi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drž' se pajdiću
grlimo vas sve![]()
Bilo je točno 340ml tekućine! Ne mogu ni zamisliti gdje je sve to stajalo u tom malom tijelu. Čitav dan nije jeo i mora 12 sati biti u istom položaju. Nisu mu ni infuziju htjeli dati. Nismo ga mogli nikako utješiti. Čitavo vrijeme je stiskao usnice, dobivao crvene fleke po licu i zasićenost kisikom je bila nikakva iako su mu morali pojačati respirator zbog punktiranja. Tek sam mu u 18h mogla dati mlijeka pa se smirio i vratio zasićenost na 99%. Morat ćemo se sutra ekstra pomaziti
Hvala vam na podršci!![]()
Muma dragajak je taj naš Lovro... pravi je lavić
![]()
Držite se,da sutra bude bolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma, ne mogu si niti zamisliti kako vam je... Naš mali Lovro je pravi borac! Držim fige da sutra bude puno ljepši dan i da se cijeli dan mazite!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~