-
-
Pretesko je ovo citati
Roditelji dragi drzite se skupa i puno snage za dalje.
Za Lovru da ne osjeca bol
-
svu snagu ovoga svijeta tebi i obitelji
-
Osoblje foruma
ovo je tesko za citati, a kako li je tek zivjeti.
svima ~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
ne postoje riječi utjehe, samo da nađete snage u sebi za dalje, budite zajedno
-
Muma,jako mi je zao..
I sama se rasplacem samo na pomisao sta sve to maleno bice prozivljava..
Zelim vam svu snagu svijeta <3
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡♡♡
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Zelim vam svu snagu ovog svijeta. A malenome jos puno vaših poljubaca i sto manje boli.
-
-
Srce nase malo... saljem malenom Pajdi veliki zagrljaj a Mami i Tati puno ljubavi i podrske, nadam se da cete inzistirati da budete uz Lava 24 sata!
-
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
-
Za puno snage mami i tati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što više snage i što manje boli!!!!!!!!!!!!
-
-
Muma draga
-
Osoblje foruma
mislim na vas odavde do vječnosti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Grlim vas virrtualno hrabra obitelji. Želim vam puno snage i Lovri što manje boli.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Puno snage mami i tati...
-
-
Ljubav nasa mala ❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
-
Djeca ne bi smjela umirati 
Drzite se, i probajte traziti da budete 24sata dnevno uz njega. Jer cekati jel bude poziv il idete u posjete je bas tesko (barem je meni u obiteljskom slucaju to uzas padalo, to neznanje)
-
-
-
Izgurali smo dan. Nije bolje, ali tu je
Mazili smo se, papali. Bila je ludnica gore pa nismo pricali s doktorom, ali dok nije frka zbog lavonje, dobro je. Vikend je, a vikendom je samo dezurstvo, vidjet cemo dalje.
-
-
Hrabri maleni borac
-
-
-
Hrabri jaki pajdo mali
-
-
-
Ja nekako nemam osjećaj da će to biti sad. Zašto, ne znam. Doktori govore svoje, a ja nekako ne vjerujem da će to biti sutra, ni prekosutra, ni za tri dana... Jel to majčinski instinkt, ili nekakvo negiranje, ili zato što on ne izgleda ništa drugačije nego recimo prošli mjesec... Ja mislim da se on još hoće maziti s nama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma