~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Muma draga
Grllim vas sve
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tužno, pretužno
za Lovru
za malenu djevojčicu
Muma grlim te najjače a malome lovri najveći poljubac šaljem!
U krugu šire obitelji nedavno smo proživljavali isto. Prebolno je čitati tvoje postove. Žao mi je.
Ljubite se i mazite.
![]()
Posljednje uređivanje od rena7 : 13.01.2015. at 11:53
puno snage vam želim, ljubavi imate puno puno
malom laviću šaljem puno pusa i ~~~~~~~~~~~~~~~ za što manje boli
Pretužno...držite se...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...mazite se jos dugo,dugo ♥♥♥
I kod nas mora ostati dva sata.
U teoriji bi roditelji mogli stići oprostiti se.
Jedino u Hrvatskoj zdravstveni djelatnici nemaju dobru edukaciju kako se nositi sa emocijama roditelja, pa im je laše da je praksa da roditelji ne dolaze.
Tražite, molite, inzistirajte da vas se zove kad dođe do pogoršanja ili odmah iza.
Želim vam snagu i mir![]()
u mislima ste nam
pajdiću![]()
Ne mogu vjerovati. Sestra ga nije pomaknula ocito ni milimetra kroz noc pa je dobio ranu na bradi gdje mu je koza dodirivala kanilu. Tako je osjetljiv. Ne bih nista rekla, ali samo mu je trebala glavicu okrenuti na drugu stranu svaka cca 2 sata. Sad se nadam da se nece prosirivati.![]()
Tražite da ostanete s njim, ako se ikako može..![]()
ajoj, srce malo
ne znam više bih li se tome čudila, ali me žalosti što on koji već toliko trpi, mora zbog nečije bezobzirnosti i bešćutnosti trpjeti i tu ranu!
grlim...![]()
Muma, je li on ovisam potpuno o aparatima?
Ovisan u potpunosti. Doktori su rekli da ga ni sa svim aparatima ne bi vodili doma da je to njihovo dijete.
zlato malo, samo da ga ne boli i da imate snage
ljubite ga dok možete
Lovri šaljemo pusice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što više maženja i što manje boli
Muma![]()
pisem pa brisem, sve zvuci glupo, u mojim ste molitvama svaki dan za sto vise snage i sto manje boli.Muma tvoj sin je predivan !!!
Nemam riječi koje bi bile smislene...
Draga moja držite se, mazite se kad god i kolko god je moguće!
U mojim ste mislima i molitvama stalno!
Lovro![]()
Lovro ♥
Sve je već rečeno...držite se..
Mogu ti samo reći iz našeg kratkog iskustva hospitalizacije na Rebru ( 5 dana intenzivne, 5 dana odjela kad je maleni imao 13 dana) je da smo mi doslovno svaki dan ratovali i svađali se s nekim..što sa sestrama, što s doktorima, što s onim učenicima što hodaju po odjelima i čačkaju svaki dan po djeci... Ako šutiš-njih baš briga, moraš se stalno buniti, nešto tražiti-što bi ustvari trebalo bit pod normalno.. Žalosno, ali tako je..