-
-
-
Ne znam kako je sad tamo, moja ME je s 15 dana bila gore na genetici i metabolizmu zbog produžene žutice. Bili smo 5 dana. Bila je uspavana da u nisam mogla probuditi za dojenje. Bez obzira što sam dojila, nisam mogla čak ni na stolcu ostati kraj nje. Vagali smo ju nakon svakog podoja i uglavnom sam dobivala komentare zašto uopće dojim, nek joj dam bočicu. Preko noći je i dobivala ***, i to nam je zeznulo dojenje. Uspjele smo uz ad dojiti do 5 mj. a mogle smo duže...
Svaki dan kad je išla vizita, mi smo morali van iz soba! Ako hoćeš nešto doznati, moraš hvatati doktore po hodniku, ono, osjećaj totalno bez veze. I to je bilo samo za jednu običnu žuticu, koja se oprala infuzijom, al aj ti sad kad ti je dijete tak bolesno ostani normalan!
Stvarno vam se divim, Muma i tata! 
I divim se tom malom djetetu, malom Lovri, gledam ga s ogromnim poštovanjem. Ljubav mala... 
Neka vam današnji dan bude ispunjen maženjem, sa što manje boli za malog prijatelja.
-
-
-
-
-
-
Osoblje foruma
-
-
Mariachi, situacija gore je i dalje ista. Ne znas je li gore po tom pitanju na odjelu ili u intenzivnoj. Uglavnom kucamo na vrata, i trazimo informacije. Nama puno i dopustaju... jer smo predugo tamo. Druge mame ne smiju ni premotati pelenu, neke sestre ne daju ni da diraju dijete. Ja sama trazim sto god zelim, i dobijem. Dobili smo i taj antidekubitalni, a ima i druge djece koja bi ga trebala ali nemaju vise. Medjutim ja sam s njime samo 6 sati. Kakva je situacija kroz noc i dok nas nema, to je druga prica. Sondu za slinu mu i dalje guraju u usta i ozlijedjuje ga, a cim ja dodjem vadim je pred sestrom van. Nije me briga. Ako vidim da je ozlijedjen, pokupim je na red. Jos ne vristim, bojim se ako pocnem da necu stati.
-
-
za borbenu mamu i njenog malog princa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da je dan lijep~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Draga Muma,
-
-
-
-
-
Muma,
-
-
-
-
-
-
Takva je situacija bila i u 5.mj.2013.kad je moj maleni bio gore..i mi smo bili čudaci koji se stalno nesto bune traže..a svega sam se nagledala i nisam mogla vjerovati kako sestre 'glumataju ' pred roditeljima , a kad roditelj ode i zatvori vrata-druga priča..
-
Uh Muma 
Tesko je uopce naci rijeci...
Mislim na vas
-
Muma draga, davno je bilo kad sam bila aktivna tu na forumu... morala sam se ponovno ulogirati da tebi i Lovri pošaljem vibrice, da vam kažem da mislim na vas, da ti kažem da si jaka i da takva ostaneš... molim se za Lovru i vas ostale
-
Ne prodje dan a da ne pomislim na vas.. i svaki put kad otvorim temu pozelim napisati toliko toga ali rijeci su izgubljene..
Samo snage vam zelim i jos mazenja i cuvanja i ljubljenja..
-
❤️❤️❤️❤️ srecica mala ❤️
Sent from my iPad using Tapatalk
-
-
-
-
Posljednje uređivanje od bubica27 : 14.01.2015. at 20:01
-
Yes!
Posljednje uređivanje od Mariachi2906 : 14.01.2015. at 20:09
-
Veliko
za mazenje i za mazilicu
-
Muma, kraljice...
Pusa nasem malom princu
-
Puno pusa malom lavicu prekrasnom!
-
samo se vi mazite....tako i treba
-
Šaljemo puno zagrljaja!
-
-
-
za maženje
-
mama i tata, ~~~~~~~~~~~~~~~~za sto vise mazenja !
-
Velika pusa našem Lovreku...
-
~~~~~~~~~~~~~ za jos puno,puno mazenja.
♥♥♥♥♥♥♥
-
Muma, fenomenalna si!
Lavicu, svi smo uz tebe!
-
-
-
-