jutro i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još maženja
jeste sad cijelo vrijeme s njim? poz i puse Lovri i tebi
jutro i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još maženja
jeste sad cijelo vrijeme s njim? poz i puse Lovri i tebi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sretno i hrabro![]()
Stavljaju mu neki merkuri na ranicu. Ne znam tocno kakva mu je sad jer je ljubicasto od toga. A s njime nismo stalno jer su i oni shvatili da se lavonja dobro drzi u svojoj situaciji. Tu smo, cekamo da ljubimo...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za još puno lijepih dana maženja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I za nas, i za nas ljubi...mala bubilica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za snagu
svima
Dugo me nije bilo na forumu pa sam tek sad pročitala unazad.
Što se tiče ostanka uz dijete - ja sam bila stvarno veliki gnjavator i dopustili su mi jednu noć da budem 24 sata uz Leonu. Prebacili su nas u onu sobu za izolaciju (odmah na ulazu) i tu sam spavala na fotelji na razvlačenje. najviše sam zapravo ugnjavila predivnu glavnu sestru koja mi je uvijek pokušavala pomoći.
Druga situacija je bila kad je L. bila kritično. Bila sam pred porod s D. i zvala sam cijelu noć u kojoj su ju 3 puta reanimirali. I odgovarali su me da dođem. I nikad, nikad pa ni tada si neću oprostiti što sam ih poslušala![]()
Draga Muma .....za današnje ljubakanje i maženje!
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
kljucicznaš i sama da si bila tamo stalno, a ima roditelja koji dolaze rijetko ili nikad! Razumijem da ti je žao što nisi bila tamo u tim trenucima, ali možda je tako trebalo biti. Možda je Leona znala da tad može iskoristiti priliku i otići
Ja na kraju nisam sigurna da li je ova mama bila sa svojom djevojčicom u tom trenutku jer su je slali doma. Ali trudit ću se biti tamo!
Danas sam ponovno ja bila ta koja govori da dijete ima temperaturu, da se temperatura ne spušta puno, da mu se namaže rana. A vrhunac mi je bio dok je usred jela hrana krenula na nos. Zovem sestru a ona mi kaže da vjerojatno sonda nije u želucu...a gdje je onda ta polovica obroka?!
Šapnuo je lavić da ima nekakve slinave puse za vas![]()
Posljednje uređivanje od Muma : 15.01.2015. at 21:08
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡♡♡
I mi njemu saljemo natrag milione slinavih pusica.
![]()
Slinave puse.
Moze.
Uvijek.
Ne daj se muma!
O mame drage![]()
šaljem puno dobrih vibrica
molim za vas...
Saljemo i mi puno slinavih pusica lavonji ♡
Dragi lavonja,
Danas ti je mahao moj tigric dok je bio u prizemlju i poslao ti bezbroj posebnih pusica
![]()
za dobro jutro
Velika pusa našem Lovreku...
Slinave puse, te su najdraze ♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno pusica lavićui jedan veliki
mazite se i pazite......mislimo na vas stalno
ključić![]()