-
-
Osoblje foruma
-
-
Ponovno smo u nekoj krizi/pogoršanju. I dalje se mučimo s temperaturom, tlakom, padovoma saturacije, a i srčeko se više muči - prsni koš mu jače "titra". Najgore mu je kroz noć. Kad smo mi tamo nekako se sve smiri. Napomenuli smo im još jednom da želimo biti tamo ako se počnu dešavati drastični padovi. Nadam se da nas neće iznevjeriti.
-
Muma grlim vas svo troje, ne dajte se
-
Muma
-
Muma, grlim...
i molim za vas...
-
-
-
-
-
-
-
Muma ~~~~~~~~~~~~ puse i zagrljaji.
-
Osoblje foruma
-
-
-
-
Osoblje foruma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Ne daj se,hrabro nase srceko. U mislima ste nam i molitvama.
Neka je miran i dan,a zavibrat cemo veceras i za mirnu noc~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od perla5 : 29.01.2015. at 07:40
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
-
-
-
muma draga, držite se... kad bi te barem pustili da budeš kraj njega stalno... mrvica mala... puse mu šaljem!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Muma,kak je danas?
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Za malog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Ne mozemo se bas pohvaliti s boljim vijestima. Krize kroz noc su sve vece. Danas drzi okice na pola otvorene i ne slusa mamu da ih zatvori jer to nije dobro
Cekamo kupanac jer je u lokvi sline. Sad cu ja njega sredit, izmasirat i namackati kremicom.
-
-
Ljubav mala, kojom je on ljubavlju okruzen 
Zelimo vam mirne dane!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Draga Muma, ti s naša majka hrabrost, a mi tvoji učenici kojima svaki dan daješ lekcije o ljubavi, o životu, o predanosti i snazi. Milijun vibrica Lovri i njegovim divnim roditeljima ~~~~~~~~~~~~~~
-
Draga Muma, vjeruj mi osjećamo tvoju ljubav kroz ovaj virtualni svijet, grlimo našeg malenog pajdu i želimo mu puno snage i hrabrosti!!!
Muma, drži se, tu smo i podržavamo vašu borbu svim srcem!
-
-
-
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~Lovri i puno zagrljaja Mumi
Posljednje uređivanje od ZmajLav : 29.01.2015. at 15:55
-
Drage moje, pocinjemo gubiti rat. Jako je lose. Ne zelim ni pisati kako izgleda. Prvi put sam i ja uvjerena da je to to. Od sad na dalje, pitanje je trena.
-
-
Ajme Muma drži se...
-
pratim već duže vrijeme ali neznam šta pametno da napišem... neka vam Bog podari snage... ništa drugo...
-
-
Mumo draga
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma