Muma divna si mama bila svome anđelu![]()
Muma divna si mama bila svome anđelu![]()
Iskrena sućut cijeloj obitelji. Muma -divna si mama
Lovro, pocivaj u miru![]()
Draga
Muma, iskrena sućut, počivaj u miru Lavonjo
![]()
Mirno spavaj laviću mali... Iskrena sućut Muma![]()
Lovro, počivaj u miru.
Iskrena sućut cijeloj obitelji![]()
Nemam riječi. Samo od srca iskrena sućut.![]()
Cijelo vrijeme uz vas. U mislima i molitvama.
Draga Muma i cijela obitelji, neka vam Bog da snage za dalje.
Lovriću, čuvali te Anđeli.![]()
Iskrena sućut cijeloj vašoj obitelji, a ponajviše tebi Muma i Tata!!!
Mali hrabri Lovro (tvoje ime te opisuje, jer tvoj mali hrabri život kroz svoju neizrecivu patnju dao je puno svima koji su te okruživali pa čak i nama), počivaj u miru i pazi na svoje roditelje.![]()
Draga Muma i Tata, iskrena sućut.
Bili ste najdivniji roditelji.
Lovro, pajdo naš dragi, počivaj u miru.
Sretan povratak kuci Lovro
https://www.youtube.com/watch?v=i1GmxMTwUgs
Iskrena sućut cijeloj obitelji a malom anđelu mir Božji na nebesima![]()
Anđele mali, mirno spavaj, sad si na puno ljepšem mjestu...
Mama i tata, primite iskreno saučešće.
Iskrena sućut hrabrim roditeljima ...![]()
muma divna ženo i hrabra majko drži se a lavonja je tamo di ništa ne boli...ooo srce malo
![]()
Draga Muma, dragi Tata, moja iskrena sućut....
Lovro, anđele naš, spavaj mirno među zvijezdama.
Lovronema više patnje ni boli.
Muma i tata najbolji ste roditelji koje je Lovro mogao poželjeti i sigurna sam da sada želi osjetiti mir u vašim srcima.
Moje saućešće, bilo je strašno pročitati sve ovo, a ne mogu ni zamisliti kako se vi osjećate. Želim vam puno hrabrosti i snage.
Mumice draga veliki zagrljaj ti šaljem i puno snage tebi i tm! Tvoj predivni sinčić će mi uvijek bit u srcu!
Draga Muma, dragi tata od Lovre, pišem i brišem iznova jer nemam riječi za ovu tešku tugu koja vas je zadesila. Ako anđela ima, onda vjerujem da je Lovro jedan od njih. A za seku ili brata koje će imati na ovozemaljskom životu, vjerujem da će odozgora uvijek paziti, kao i na vas roditelje. I da ćete se jednom sresti, na bilo koji način...
Držite se dragi roditelji, i pišite ako ikako možemo pomoći.... Hvala ti Muma što si nam ovom pričom, koliko god je bila teška, na neki način pružila mogućnost da možemo biti s tobom i uz tebe...
Posljednje uređivanje od andream : 30.01.2015. at 09:15
O Boze koliko tuge!!! Muma i TM primite našu sućut i da imate snage za pregrmiti ove prve najteže trenutke. Od sad na dalje suze svetog Lovre dobile su mi jedno drugo znacenje, sad mi imaju smisla... Lavicu, Pajdo nas, heroju, mirno snivaj najsretnije snove uz braću anđele! Volimo te!
Muma, krasna si osoba i iskreno ti se divim.
Po tvojim riječima vidi se da je lavić imao svu ljubav svijeta koju je mogao imati.
Neizrecivo mi je žao što nije imao drugog izbora, što je tako moralo biti.
Ogromna je tvoja snaga i ljubav, od srca se nadam da ćeš ju imati prilike pružiti nekom novom biću, jer takvu ljubav vrijedi osjetiti.
A Lovro je sada s mirom. Pamti ga u najljepšem svjetlu, s osmjehom na licu, i srećom u očima.
Mirno spavaj, mali anđele...A hrabrim roditeljima iskrena sućut.
![]()
Posljednje uređivanje od Superman : 30.01.2015. at 09:22
Draga Muma..nadahunula si nas sve svojom snagom, svojom nježnošći i vjerovala ili ne, svojim optimizmom..tako tešku priču prenijela si nam na divan i ohrabrujući način, a to mogu rijetki ljudi... I zato ti hvala!
Lovro je biće koje je još uvijek u nama kao znak neizmjerne ljubavi,snage,sreće i optimizma...iako mi je neopisivo žao zbog svega i suosjećam sa svakim atomom sebe, on živi u nama kao simbol života i borbe. Imao je težak ali lijep život, sve zahvaljujući svojim prekrasnim roditeljima.
Još jednom primite našu najiskreniju sućut i znajte da smo s vama, kako god nas trebate!
Iskrena sućut
Lovro naš hrabri![]()
Nadam se da je sad na nekom boljem mjestu.
Jako mi je zao, primite moje iskreno saucesce
Moja iskrena sućut hrabrim roditeljima...![]()
Zbogom andjelu nas
Muma i Tata iskreno saucesce, neka vas maleni andjel čuva i da vam snagu za dalje!
Anđelak mali,mirno spavaj....
Muma i ostatak obitelji iskreno saučešće....![]()
lovro pocivaj u miru![]()
Muma stvarno si Velika.........
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moja iskrena sućut
nema veće patnje na svijetu
Mirno spavaj dragi Lovro ♡
Iskrena sucut cijeloj obitelji