Trudna sam 6 tjedana danas,22 su mi godine i nisam to planirala iako zivim s partnerom nekoliko godina, koji je stalno zaposlen. Studentica sam na privatnom fakultetu iz dobrostojece obitelji sto mi trenutno apsolutno nista ne znaci. Zbog razno raznih teskih zivotnih okolnosti on to dijete ne zeli. Zaista bi cijenila neciji savijet u ovoj nezahvalnoj situaciji,s obzirom da smo moj "grasak" i ja sami. Roditeljima se ne mogu obratiti za pomoc,ne zaposlena sam,i nisam trudnocu htjela zadrzati. Prije dva dana sam otisla na pregled da potvrdim sumnje,i cula sam srce svoje bebe. Slabo,ali jesam. Tada sam se odlucila boriti. Da li netko ima bilo kakvu ideju kako dici kredit,zaraditi cu tesko s obzirom da su mi predavanja obavezna i putujem busom svaki dan na faks,ali potrudit cu se i to organizirati.. Bilo kakva ideja kako se obezbijediti za barem prvih nekoliko mjeseci djetetova zivota s obzirom da imam jos samo godinu do zavrsetka skolovanja. Mozda zvucim glupo,ali doista se osjecam i vise nego nemocno i ocajno,a sama pomisao na abortus me tjera na plac. Hvala unaprijed