Sto se njega tice to uopce nije tema razgovora,samo sam htjela pojasniti sturo situaciju. A o doticnoj gospodi je dovoljno da kazem da sam se sama uvjerila u njene majcinske i ljudske sposobnosti. Nitko meni ne maze oci,bez brige budite. Ali na tu temu odmah pozelenim. Jer sam svjesna da vecina majki prekrasno radi svoj "posao" ali ljudi moji ima i onih koje ga ne rade,nikako i time unistavaju djecu koja vole cak i ako se nikako prema njima odnosi. A to zajednistvo majki jednih prema drugima je super,samo za imati status majke treba i vise od toga da ti netko napravi dogovoreni carski i izvuce dijete van. Uspjela je ta gospoda svasta,i varat i udati se za tog covjeka mjesec dana nakon rastave,stigla je i dijete roditii u meduvremenu mene maltretirati jer sam uspjela naci ljubav s covjekom s kojim ona nije mogla. To nije moja stvar,ali djevojcice volim. I vidim sto im radi,od toga da ne brine o njihovom zdravlju,a da ne pricam o psihickom maltretiranju koje proizvodi. A on u tome pati,jer moze skupa samnom pruziti toj djeci bolji zivot. Bili smo svuda po pomoc,sustav je takav kakav je. Ali sto se njega tice i njegove ljubavi prema djeci,ona je neupitna i ne dozvoljavam ikome da na to pljune. A ovaj bebac se zalomio,zahvaljujuc mojoj glupoj racunici i ne kupljenim tabletama. Ja sam to inicirala,i bila uvjerena da mi se nece desiti s obzirom da sam pod kontracepcijom godinama. I nisam ljuta na njega. Taj covjek je otac moga djeteta,i kako god se ponio ljutit, ima pravo na to,jer sam imala priliku vidjeti s cime je zivio. Preuzimam na sebe svjesno i odgovorono. Ne zelim njegov novac dobiti na sudu. Krivo ste me shvatili. Ali u svakom slucaju poanta je jedna,a ta kaze da ne zelim nikad postati kao ta gospoda,niti zaboraviti postivati oca moje buduce djece. A zakljucci o tome tko koga ucjenjuje,zadrzite za sebe. Trazila sam pomoc sto se novca tice. Dale ste mi snage da nadem nacina sa svojim lijepim savjetima. I nasla sam nacin. Tu prica staje,a vrijedajuci bez da znamo cijelu istinu nikuda necemo stici.

P.S. Bila u banci,pozitivne vijesti