Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Zima ide, ide zima

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Zima ide, ide zima

Zima ide, ide zima mali zeko bundu ima...

A mi nemamo a po cijelu hladnu noc idemo dojiti nasa nezasitia sunca. Sto u mom slucaju znaci da mi je definitivno hladno po ledjima, da mi se zguta komad majice negje malo ispod pazuga pa me zulja ... a jos mi je neugodnije spavati u ugrijanoj spavacoj sobi!! S' druge strane su mi majice za dojenje glupo skupe da ih kupim za nase nocne eskapacde!!!

Moje rijesenje problema:
    Uzela staru majicu od fleece, zarezem dvije rupe u visini grudi. Kupim nekih 10cm fleece zasijem preko rupa i stavim komad cicak-trake tako da se upe mogu zatvoriti... i to je moja nocna majica za dojenje!!! Fantasticno topla, nikad gola ledja a ni gute vise nema. Kad hoce da gucnu ja samo provirim siku. Meni fantasticno!!!

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Super ideja.Moram si i ja to napraviti jer sam više sva isprehlađivana od noćnog dojenja i golih leđa.Javim kako je ispala.( moram prvo uhvatiti vremena da ju napravim).

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma to ti ide pravo brzo, rasjeces i mozes koristiti dok ne nadjes vremea da napravis sta da zatvaras. Meni je uvijek bio manji prolem sika koje proviruju nego problem golih ledja!!

Stretno i javi kako je ispalo!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jesil' napravila??? Kako si zadovoljna??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •