-
Crvenilo na vratu
Trebam pomoc beba ima šest mj i ima crvenilo na vratu redovno perem s vodom ,obrisem posusim namazem s kremom ali nema pomaka.probala sam s sudocremom,diprogentom ali uvijek isto pedijatar kaže da će to proći ali ja vise neznam šta da radim lp od nas
-
Ovisi kakvo je crvenilo. Sudocrem ti to moze dodatno isusiti.
Mom je znalo biti crveno i suho. Koristila sam baby ulje i uvijek je brzo proslo
Ako je vlazno,onda kazu da je dobro samo vodom ispirati i susiti
-
Nama je pomagalo bademovo ulje (ima u ljekarni u običnim bočicama od 1 dl i nije skupo): kap-dvije u vodu za kupanje + kap-dvije na prst za mazanje ovakvih mjesta
-
Je li to crvenilo onako u pregibu? I moj je to imao, u tom nekom periodu od 6 do 9 mjeseci...bilo je od suhe vrste pa sam isto znala mazati. Baš sam pred par dana skužila da se već dugo nije pojavilo, valjda prošlo samo od sebe.
-
Moja to svako malo dobije, posebno kad izbijaju zubi jer puno više slini i jer je bucka... prvi put su se navukle gljivice i za to smo dobili maxidex kremu ( za oči) kojom smo 2x mazali ispod vrata i prošlo je . Drugi put smo kupili A-derminu Dermalibour i super je pomogla i preventivno, onda smo ostali bez nje i koristili Purelan koji je meni ostao od prije i najbolje je pomogao. Pa probaj nešto od toga.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma