-
Slažem se sa tanjom_b da svakako treba napravit pretrage i otklonit sumnju da se radi o problemima s mjehurom i bubrezima, jer i tu može biti svašta. Mom R. su kad smo krenuli na pretrage otkrili da ima suženje mokraćne cijevi na vrhu pišonje i išli smo na proširenje mokraćne cijevi, iako to nije imalo direktnog utjecaja na noćno mokrenje, isto je radilo problem jer se stvarao pritisak zbog tog suženja i mokraća nije mogla istjecati normalnim punim mlazom. Nama je tada urolog koji ga je operirao rekao da dok njemu ne klikne možemo mi što god hoćemo, s obzirom da su svi drugi nalazi bili ok. Nas je isto bila frka zbog škole u prirodi jer je taman 2-3 mjeseca prije toga se izreguliralo noćno mokrenje, al je srećom sve prošlo ok. Njemu je strašno zasmetalo što sam ja učiteljici napomenula da postoji problem, al sam morala da bude spremna reagirat ako se dogodi. Što su stariji to je i njima teže, u emocinalnom smislu i mislim da je kod nas se to riješilo na samoj granici da ga grozno istraumatizira. Mi smo bili kod psihologa zbog nekih drugih problema i ja sam spomenula noćno mokrenje i ona nas je prvo pitala dal smo napravili pretrage i dal se radi o primarnoj ili sekundarnoj eneurezi i obzirom je riječ o primarnoj nije obraćala uopće pažnju na to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma