Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Petogodisnjak mokri u krevet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    4 noći za redom suha. Kud ranije nismo krenuli na to?
    Nego, zanima me kaj kad prestane koristiti MinirinMELT. Koliko dugo se uopće pije? Nama je kontrola za 2 tj. Krene li opet mokrenje? Ima li tko iskustva?
    Potpis na Ivannin post, i dodajem - dva tjedna je premalo da bi se to izreguliralo do kraja. Kod nas je terapija Minirinom trajala godinu dana (doktorica - i to specijalist! - mu je počela smanjivati dozu nakon 3 mjeseca, ali problem se onda počeo vraćati pa je digla dozu i produljila trajanje terapije).

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis na Ivannin post, i dodajem - dva tjedna je premalo da bi se to izreguliralo do kraja. Kod nas je terapija Minirinom trajala godinu dana (doktorica - i to specijalist! - mu je počela smanjivati dozu nakon 3 mjeseca, ali problem se onda počeo vraćati pa je digla dozu i produljila trajanje terapije).
    Dakle, ipak kompletna obrada. I meni bilo čudno da se odmah odlučila za Minirin. Očekivala sam da će nas uputiti na pretrage. Očito moramo krenuti sami u Helenu.
    Već duže pazim na režim pijenja. Obavezno mokri prije odlaska na spavanje. Ali ako ju ne probudimo, nema šanse da bude suha do jutra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •