Lijep pozdrav svima,
nova sam ovdje a također sam i friška trudnicaIspričavam se ako slična tema već postoji ali s obzirom da ju ja nisam pronašla otvaram ju iz vlastite zabrinutosti. Naime posljednja 2 mjeseca prijem Cipralex. Nakon jedne traumatične situacije počeli su mi se javljati neki manji 'strahovi'. Nebih ulazila u detalje, nije ništa strašno ali s obzirom da me to mučilo jer naravno nije uobičajeno, a obiteljska prijateljica je inaće psihijatar, porazgovarala sam s njom te mi je ona dala privatni recept za cipralex. Nakon cca 2 tjedna strahovi su 80% nestali ali još ju mrvicu prisutni i trebala bih naravno još uvijek uzimati dotićan lijek jer se inaće uzima u ciklusima od minimalno 6 mjeseci. E sad, s obzirom da sam friško saznala za bebicu
( sutra navršavamo punih 5 tjedana i ulazimo u 6.) jako sam zabrinuta zbog tog Cipralexa. Inaće ne uzimam nikakve druge lijekove.
Dali ga neka od vas uzima ili ga je uzimala tokom trudnoće? Kako je prošlo? Dali se uopće smije? Dotićna doktorica je rekla kako se može uzimati ako je potrebno tijekom trudnoće ali s obzirom da je to čista kemija ja rađe nebih. Svako iskustvo i savjet su dobrodošli!!!
Hvala![]()