Draga ninni,

mene uskoro ceka prvi porod i opasno razmisljam o epiduralnoj kao opciji, inace imam jako nisku toleranciju na bol i od svega me hvata panika, a kako bi zeljela barem jos jedno dijete strah me da mi prvi porod ne bude jako bolan.isto idem na SD.imam svog doca ali jos uvijek nisam uspjela s njim porazgovarati o mojim zeljama i pojedinostima poroda.mislim da ako ga pitam da ce mi dati epiduralnu.samo me zanima tvoje iskustvo.kako sam na zalost bila 11 dana na SD-u radi nekih drugih problema i jednu noc provela u predradaoni, pa onda u sobicku nasuprot radaone jer im je bila ludnica i nisu me imali gdje smjestiti na odjel, tu noc je do mene lezala zena koja je primila epiduralnu, ne na njen zahtjev nego zato sto joj je porod trajao 22 sata pa su zakljucili da pred sam kraj vise i ne bi imalal snage za nista, a i nije se otvarala.no ona mi se cinila super, ko da nije rodila, puna adrenalina, cijeliu noc je brbljala, jedini bed je kaj je imala kateter jer se 12 sati nakon ne smijes dizati.pred jutro je tek pocela osjecati blage bolove,ali to je valjda normalno, pa osjecala bi ihi da nije primila epiduralnu, odmah se digla to jutro na noge, uglavnom njenoi skustvo me ohrabrilo za epiduralnu.kakvo je tvoje, zanimaju me pojedinosti i tko ti je bio doc, kada dobijes bebu kada si na epiduralnoj?THX na odgovoru!