Nova sam ovdje i za uvod samo da vam kažem da sam mama malog Bartolaod skoro 22 mjeseca, a u listopadu očekujemo i njegovog bracu
.
Prvi sam put rodila na SD i sva iskustva od tamo su mi OK :D .
Čini mi se da sam no forumu već vidjela sličnu temu ali ne mogu pronaći, pa molim za malu pomoć.
Naime, prvu trudnoću sam vodila na SD kod dr. Miškovića, ali kako je on imao dosta problema s kičmom i često bio na bolovanju, često sam i nalijetala na zamjene s kojima nisam uvijek bila baš presretna (valjda ljudi ne vole mijenjati druge). S njegovim odnosom sam bila zadovoljna.
Sada sam (da bi izbjegla takve situacije) izabrala dr. Habeka, jer sam o njemu čula dosta lijepih stvari i nekako mi je izgledalo da je to pravi izbor. Već sam tri pregleda obavila kod njega, ali nisam baš dobila dojam brižnosti, osim toga dosta je brz (nekako mi se čini da sam prije van nego unutra) i dosta grub (danas me baš zabolio pregled, a i poslije sam imala nelagodu). Ne znam jel' to samo moj osobni dojam ili kaj? Nije čovjek bezobrazan, niti išta, ali nekako mi nije leg'o.
Na kraju ne znam kaj mi je sad za raditi - i dalje se kontrolirati kod njega ili promijeniti ordinarijusa? Ali koga????
Kakva su vaša iskustva? Kaj mi imate za reći o dr. Hafneru ili Matijeviću?
Unaprijed puno hvala na odgovorima!