Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: ginekolozi na SD

Datum pristupanja
    May 2006

Početno ginekolozi na SD

Nova sam ovdje i za uvod samo da vam kažem da sam mama malog Bartola od skoro 22 mjeseca, a u listopadu očekujemo i njegovog bracu .
    Prvi sam put rodila na SD i sva iskustva od tamo su mi OK :D .
    Čini mi se da sam no forumu već vidjela sličnu temu ali ne mogu pronaći, pa molim za malu pomoć.
    Naime, prvu trudnoću sam vodila na SD kod dr. Miškovića, ali kako je on imao dosta problema s kičmom i često bio na bolovanju, često sam i nalijetala na zamjene s kojima nisam uvijek bila baš presretna (valjda ljudi ne vole mijenjati druge). S njegovim odnosom sam bila zadovoljna.
    Sada sam (da bi izbjegla takve situacije) izabrala dr. Habeka, jer sam o njemu čula dosta lijepih stvari i nekako mi je izgledalo da je to pravi izbor. Već sam tri pregleda obavila kod njega, ali nisam baš dobila dojam brižnosti, osim toga dosta je brz (nekako mi se čini da sam prije van nego unutra) i dosta grub (danas me baš zabolio pregled, a i poslije sam imala nelagodu). Ne znam jel' to samo moj osobni dojam ili kaj? Nije čovjek bezobrazan, niti išta, ali nekako mi nije leg'o.
    Na kraju ne znam kaj mi je sad za raditi - i dalje se kontrolirati kod njega ili promijeniti ordinarijusa? Ali koga????
    Kakva su vaša iskustva? Kaj mi imate za reći o dr. Hafneru ili Matijeviću?
    Unaprijed puno hvala na odgovorima!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

bokic hm i dobro došla. Imamo nas dvije puno dodirnih točaka. Ja sam mama Dore od 21 mjeseca i čeka se beba u listopadu pa se možda i sretnemo na SD. A sad o dr. ja sam čula samo najbolje o Hafneru i Matijeviću ali to ti je osobni doživljaj. Mene je Hafner pregledao dan prije poroda i bilo ok, a i carski mi je radio pa sam s njim super zadovoljna. O Matijeviću ne znam puno ali vele da je super. Možda se javi netko friškiji od mene. pozdrav

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja kod m oba puta 8)
    za h sam isto čula sve ok

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je Habek bio na porodu.
    I nemogu ga dovoljno nahvaliti, jako je za prirodni porod, a otvoren je i za alternativu, on ti npr. radi akupunkturu protiv bolova u porodu. Ja sam se to bila sa njim dogovorila, no kad mi je postala potrebna već je sve bilo gotovo.

Prije poroda me je pregledao 2 puta, i ne sijećam se neke posebne grubosti. A to da je stalno u žurbi - stoji. No treba tog čovjeka vidjeti u rađaoni, on je kao neko umjetnik, hoda okolo i viče "Prekrasno, genijalno...." Tjera babice da ne rade epiziotomiju, i iz sveg glasa viče da je bolje da se popuca neg da se reže.

Ja sam inače spadala kod drugog no on me prihvatio ko' svoju

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

za habeka ne znam, nisam s njim imala iskustva.
    hafner je dobar i cool, ali zna biti arogantan. matijević je pregenijalan. kod njega sam išla na preglede i slučajno mi se potrefio i na porodu - sve najbolje, stvarno.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam trenutno kod hafnera, tip je po strucnost navodno vrhunski specijalista (mozda cak i naj u hr za uzv)
    malo ima ponekad ispade arogantnosti al je stvarno ok kao doc
    jednom ga nije bilo pa sam bila kod matijevica, tip je super, bar meni taj jedan put...puno me vise smirio i dao mi nadu da ce ipak sa bebom biti sve ok

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I meni je Matijevic bio na 2. porodu. Zadnja 2 pregleda sam imala kod njega. Mogu reći sve najbolje. Sve se možeš dogovoriti i ne diže paniku bezveze. Preporučam.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma tak sam si nekak i mislila, da su na SD manje-više svi doktori skroz OK. Nastaviti ću ja kod Habeka, jer ionako još pratim trudnoću privatno kod Harni u Dubravi. Možda mu je jučer bio neki ludi dan, pa mi čovjek nije ostavio baš neki dojam.
    Dorinamama, baš se veselim da ćemo se možda sresti. Jel' i ti već pratiš trudnoću na SD ili ćeš to tek pred kraj? I kad ti je točno termin? Meni je 23.10. (ali obzirom da je opet dečko, a i prvi je došao 4 dana prije vjerujem da će to i koji dan ranije).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a zašto pratiš trudnoću paralelno kod dva doktora?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    ja sam trenutno kod hafnera, tip je po strucnost navodno vrhunski specijalista (mozda cak i naj u hr za uzv)
    8) istina, meni je pratio trudnoću, bila sam često na uzv i na ac kod njega i stvarno se trudio olakšati mi niti malo zavidnu situaciju
    nije bio nikada u žurbi i mm i meni je kao da smo studenti korak po korak objasnio što nam nije bilo jasno ispričao nam sve od a-ž kako stvari stoje i što možemo očekivati, na kraju je sve ispalo najbolje što je moglo kako nas je on u početku i ohrabrivao!
    niti sam imala vezu niti dala pare, 1. put sam ga vidjela u životu - stvar je u tome da je on suosjećajan, a ne stroj kao neki pa nam je pristupio kao prijateljima koji maju problem

za svaku pohvalu...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hm evo mene. Ja sam prvu trudnoću pratila samo kod svog gin. a gore na SD sam išla samo na UZV, pa me primili u bolnicu jer mi prošao termin a bio je petak.
    Tak je i sada, kontrola kod svog gin, SD uzv. Ustvari se stalno pitam da li bih trebala na neki pregled ići i gore? Pametni savjeti?
    Meni je termin 30.10. ali to ne znači da se nećemo sresti.
    Da li ti ideš na SD na UZV?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Puno vam hvala na odgovorima.
    Mima, trudnoću sam krenula pratiti privatno, ali sam onda mislila nastaviti samo na SD, isto ko i prvi put. Međutim, ovo na SD mi je nekako sve ispalo jako brzinski, pa sam zaključila da ću ipak još koju kontrolu napraviti i privatno, naročito radi briseva i sličnih pretraga što mi se nekako nije činilo da bi me Habek uputio.
    Dorinamama, ti po mjestu stanovanja vjerojatno spadaš na SD, pa nema neke potrebe ići na preglede u bolnicu, ako ti je kod tvog ginića sve OK. Ja sam s druge strane grada i po mjestu stanovanja spadam u Merkur, a kako bi željela i ovaj put roditi na SD treba obaviti barem nekoliko pregleda tamo. Inače, i ja idem na SD na UZV i sljedeći bi baš trebala obaviti zadnji tjedan ovaj mjesec, moram se samo naručiti.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hm, da ja spadam na SD po mjestu stanovanja pa je sve ok i mislila sam da ne trebam ići gore na kontrole, ali cure pišu pa sam se ja u jednom malom dijelu mozga pitala.
    Ja sam na uzv gore naručena za 12.6. , tako da se nećemo sresti nažalost.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mene moj privatnjak poslao Dukiću na SD. Bila na pregledu i čovjek mi se učinio divan... Ima li tko s njime iskustva? Htjela bih da mi taj koji me vodi i bude na porodu.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

dr. Dukić je

predivan je, stvarno

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    dr. Dukić je

predivan je, stvarno
    Znači još uvijek dobro zapažam
    Znaš li da li je moguće dogovorit s njim da ti bude na porodu

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne znam; mislim da je on, kao šef rodilišta, uvijek u jutro, ali nisam sigurna

meni je bio, ali ja sam bila naručena na indukciju

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

javlja se još jedna jako zadovoljna dr. Matijevićem...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ima li tko kakvih iskustava s Miškovićem, osim njegove bolne kralježnice?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj vesso prvotno napisa
    ima li tko kakvih iskustava s Miškovićem, osim njegove bolne kralježnice?
    Imam ja. Super! Al baš super!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Glas za Matijevića, a i Hafner je OK. Kad sam ja bila u bolnici pred točno godinu dana Miškovića nije bilo-rekoše da ima karcinom. Jel se on to vratio ili...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I da, Dukić je simpa, ali on ti je od stare garde, dakle teško ćeš izbječ drip, amniotomiju, ono reckanje i sve to, a isto tako ćeš teško dobiti epiduralnu, ako si taj tip... Ma, Matijević je zakon.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. Mišković radi, bili smo s ravnateljem i s njim na sastanku pred par tjedana.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

E baš mi je drago. U prvoj trudnoći sam ga upoznala (ležala sam u "njegovoj" sobi) i baš mi se dopao.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

bok! Mene zanima da li se za zadnje preglede mora naručiti ili samo dođeš sa uputnicom, inače meni vode trudnoču u DZ a uzv privatno isto kod svoga ginica, sestra mi je rekla da zadnje preglede pred porodi idem u bolnicu SD.
    Da li netko zna kada koji doktor radi u tjednu?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Naručiš se i pri tom kažeš kod koga želiš. Mislim da je Hafner četvrtkom, a Matijević pon. Ali tose mijenja pa ti najbolje nazovi.

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno Doktori na Sv. duhu

Evo i moja iskustva:
    Dr. Habek, zbog kog je i otvorena ova tema, nije mi se svidio. Zatekao se blizu mene tijekom mog drugog poroda te me i porodio. Dobila sam dojam da je prilično arogantan, a njegovo šivanje je bilo izuzetno bolno. Prije toga ga nikad nisam vidjela niti čula za njega. Valjda je tek bio došao u bolnicu (10/2005). Inače, tu mi je trudnoću vodio dr. Blagaić kojim sam bila prilično zadovoljna.
    Dr. Hafner mi je bio na prvom porodu i za njega imam samo lijepe riječi, pogotovu kad usporedim njegovo šivanje s ovim Habekovim.
    A prvu trudnoću mi je vodio dr. Kos zbog kojeg sam i došla k njima, no on sad radi samo privatno.
    Dakle, Habeka ne preporučujem.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

tko zna još nešto o Dr Blagaiću? trebat cu k njemu po preporuci privatnog gin?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Mlad, ležeran i (za razliku od drugog kolege vršnjaka) nije arogantan.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Ekka prvotno napisa
    tko zna još nešto o Dr Blagaiću? trebat cu k njemu po preporuci privatnog gin?
    mene je on porodio
    bio je sasvim ok, pristojan, nije histerizirao
    simpa lik

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Da li na SD postoji pregled i UZV i poslijepodne ili je to samo ujutro? Da li se treba držati naručenog vremena ili doći puno ranije?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni Miskovic bio i na 3. i na 4. porodu. Mrak covjek! Kad sam odlazila iz bolnice rekla sam mu da bih bez njega "umrla". Ono sto je za mene ucinio - nitko ne bi,....(imam neke lose genetske predispozicije koje u trudnoci mogu izaci na svijetlo dana ).

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Porodili me dok. Gouda?? i Zudenigo. Bili su mi simpa. Vaša iskustva?

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Još jedan glas za Miškovića! :D Čovjek je zbilja genijalan! Ono što me najviše oduševilo je taj ljudski faktor - stvarno se osjećaš ugodno kod njega, pažljiv je, obziran, temeljit, svakome se posveti koliko treba (nije kao mnogi da te nabrzinu obrade i otpile), spremno odgovara na sva pitanja,...ma zbilja sve naj-naj! Meni je on radio carski i poslije još nekoliko puta dolazio posjetiti na odjelu babnjača. Kad sam došla konce vaditi, mogao je to napraviti dežurni doktor, ali došao je on. Šav mi tako lijepo izgleda da se upoće neće primjetiti. Drugu trudnoću se duboko nadam da će mi voditi on i opet biti na porodu (prirodnom, nadam se).
    Eto ja se raspisala, ali zbilja me oduševio.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo mene opet! Da li netko zna kad te ginekolog na SD naruči na kontrolni pregled za nekoliko tjedana, da li se i tada trebaš naručiti ili je dovoljno da dođeš samo sa uputnicom??????

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

trebaš se naručiti i doći s uputnicom.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ako trebas biti sivana, ne daj boze da te siva habek!!!! :shock:

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Meni nešto nije jasno! Kad si pri kraju trudnoće i imaš male trudove pa te na SD počnu naručivati na pregled i CTG svaki treći dan, da li treba svaki put ići po uputnicu???
    Tko ima vremena svaki dva dana ići po uputnicu svojem ginekologu (a svi škrtare sa uputnicama i nedaju više od jedne)??? A da ne spominjem da se na svaku glupu uputnicu čeka po nekoliko sati kod dr.
    Jer netko zna da li se može doći i bez uputnice i platiti? Koliko košta takav pregled i ctg?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ako se dobro sijećam od prije godinu dana:
    - Sestra u trudničkoj ambulanti te zapiše, pa jedna uputnica pokriva sve preglede koji su u istom tjednu (tj. uglavnom budu dva). Dakle, tražiš od doca 2 uputnice pa si mirna pola mjeseca.
    - Ako nemaš uputnice, pregled je 100 kn (valjda s ctg-om).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •