Pokazuje rezultate 1 do 50 od 174

Tema: Roditeljsko vijeće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

možda je zuska fakat u pravu.
    možda stvarno treba netko tko će do kraja inzistirati na najmanjim sitnicama, poput procedure saziva vijeća roditelja, a mi/ja to ne vidim kao od neke važnosti. ono, neš ti problema ko je koga i jel uopće zvao telefonom
    jer će onda biti reda i u važnijim stvarima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    možda je zuska fakat u pravu.
    možda stvarno treba netko tko će do kraja inzistirati na najmanjim sitnicama, poput procedure saziva vijeća roditelja, a mi/ja to ne vidim kao od neke važnosti. ono, neš ti problema ko je koga i jel uopće zvao telefonom
    jer će onda biti reda i u važnijim stvarima.
    To ti je dobar način da od šume ne vidiš drvo.

Moje iskustvo od osam godina u vijeću su mali koraci. Ništa drugo. ALi ljudi su različiti, sredine su različite, možda se ipak nešto uspije premaknuti... Meni bi od procedure bilo važnije (i u tome smo uspjeli) da se obnove šekreti u školi, da se može dobiti ručak i za starije od četvrtog razreda (i u tome smo uspjeli) itd.

Da li mi je netko poslao zapisnik e-mailom ili mi ga je sin donio u koverti ili su me zaboravili - to me nikad nije pretjerano vriti cukalo.

magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da li mi je netko poslao zapisnik e-mailom ili mi ga je sin donio u koverti ili su me zaboravili - to me nikad nije pretjerano vriti cukalo.
    Nisam ni ja mislila da će me cukati način dostave zapisnika i pozivanja na sjednice.
    Imala sam plan raditi na temama od važnosti i koristi za učenike i zaposlenike.
    Do incidenta kojeg sam opisala. Koji je ,iz mog kuta gledanja, trebao poslužiti da se nekog zastraši, utiša ili diskreditira da ne zna raditi i ne poznaje proceduru koja nigdje ne piše.
    Pa zato sad valja krenuti od osnova.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •