Drage forumašice, da odgovorim Tanči na pitanje
ja sam pred nekoliko postova izložila konkretan događaj, odista detaljno i nepristrano opisan i molila za mišljenje / savjet onih s iskustvom i onih od struke (prosvjetne, pravne) da mi jednako detaljno objasne što sam krivo ja napravila i jeli i kakva nepravda meni nanesena i konstruktivne prijedloge kako se nadalje postaviti.
Potpuno se slažem da treba "zalizati" stvar, no nisam sigurna da isto treba učiniti u 4 oka kad se već sve dogodilo pred xx očiju a smatram da se dogodilo ničim izazvano, tj. iz straha nadležne osobe da ako nastavim kopati nabasat ću na stvari koje se ne smiju vidjeti ili, zato što jedan šerif već postoji a škola nije dovoljno velika da može trpiti dva. (Ovdje napominjm da nemam nikakve namjere šerifovati, trebamo poštivati demokraciju i sva prava koja nam ona pruža bez zlouporabe istih).
Osim vaših osobnih stavova o meni, koje ste stvorile na temelju mog opisa mogućih scenarija koje sam pokušala anticipirati da bih se u slučaju da se isti ostvare znala postaviti na dalje, uz izuzetak vas 3-4 ,nisam pročitala niti jedan koristan savjet ili mogući put djelovanja. S druge strane, popriličan je broj vaših pokušaja profiliranja moje ličnosti.

Dakle, još jednom; gdje sam pogriješila? Smije li se mailom članovima tijela koji su na sastanku sudjelovali poslati prijedlog zapisnika? Smije li se tražiti da članovi dostave prijedloge, primjedbe i komentare do xx datuma radi usvajanja zapisnika što prije? Smiju li se tako dostavljene primjedbe implementirati u zapisnik radi usvajanja zapisnika? Kako se može dalje raditi ako ne postoji zapisnik u kojem je notirano da nešto netko treba raditi? Smije li se sjednica sazivati telefonskim pozivom ili SMS porukom kao podsjetnikom ako je sjednica sazvana mail pozivom? I za kraj; smije li službena osoba bez ikakvog tereta izgovoriti sve što sam u gornjim postovima opisala ako se dogodilo sve ovo iz čega proizlaze gore opisana pitanja? I jesam li ja stvarno paranoična ako sam te riječi shvatila kao napad i prijetnju?