Pokazuje rezultate 1 do 50 od 174

Tema: Roditeljsko vijeće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    No@, da, napisala sam da sam u vrtiću (za neke tri godine ću u Vijeće, lol), ali i Vijeće roditelja može imati kakvu takvu težinu ako se to ne odvija zadvoljavanja forme radi (i još usput kršeći je).
    Uvijek ću podržati one koji žele da sustav funkconira bolje.
    Mislim da imaš krivo.

Upravno vijeće vrtića ti ima ekvivalent u Školskom odboru - tamo isto sjedi jedan roditelj (obično je to predsjednik VR, mislim da je to čak baš tako regulirano Pravilnikom). To je tijelo koje donosi odluke.

Vijeće roditelja nema mogućnosti donošenja nikakvih odluka. Može samo predlagati. To nikako nije isto.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Vijeće roditelja nema mogućnosti donošenja nikakvih odluka. Može samo predlagati. To nikako nije isto.
    Nije isto, ali može imati svoju "težinu". Mislim da je tu Zuska u pravu.

magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Upravno vijeće vrtića ti ima ekvivalent u Školskom odboru - tamo isto sjedi jedan roditelj (obično je to predsjednik VR, mislim da je to čak baš tako regulirano Pravilnikom). To je tijelo koje donosi odluke.

Ali kad nam je zakonodavac već dao alat za artikuliranje tih prijedloga zašto ga ne iskoristiti, proaktivno. I članovima Odbora ne može proći nazapaženo da Vijeće roditelja predlaže, nešto radi i pozorno prati.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj magistra prvotno napisa Vidi poruku
    Ali kad nam je zakonodavac već dao alat za artikuliranje tih prijedloga zašto ga ne iskoristiti, proaktivno. I članovima Odbora ne može proći nazapaženo da Vijeće roditelja predlaže, nešto radi i pozorno prati.
    upravo tako

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mislim da imaš krivo.

A gdje sam napisala da je to isto? Znam što je što, ali branim one koji žele biti aktivni. Roditeljsko vijeće ako želi može biti aktivnije od onog što većina trenutno jest.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •