-
ja sam koristila factu kremu i čepiće i kupila si ANSOO gel za pranje. kad je bilo gadno stavljala i hladne obloge.
obavezno pranje poslije svakog puta na wc.
proći će, izdrži!!!!
-
najbolja stvar za hemeroide je domaca nesoljena svinjska mast koju mazes ujutro i navecer na cistu guzu! znaci,operes se i namazes hemeroide i pustis da se mast upije u njih, kroz 4-5 dana nestaju!
ja sam ih imala 5 kom. i to 2 ogromna / taj stari recept su mi dali ljudi koji imaju redovite probleme / i vjeruj mi nikakva factu ili cajeki ne pomazu...stara dobra mascoba! / pitanje je samo dal ju mozes nabaviti, jer se treba malo potruditi / to imaju ljudi na selu....
nadam se da sam pomogla sa savjetom
lijepi pozdrav
-
ja sam ovdje nova ali imam nekih iskustava sa hemićima, dobila ih kod poroda, nikad prije znala što je to, ovih dana buknuli, bez ikakvog razloga, redovna i normalna stolica oduvijek, nemam pojma koji je razlog. sad dva dana pijem tablete Detralex i moja doc veli da će mi sigurno pomoći, samo ne znam mogu li se piti u trudnoći
javim kako djeluju
može li mi netko reći koliko košta Hadensa mast?? thanx
-
pomoćććć
jučer skuhala maslinovo ulje i kamilicu(po preporuci sa foruma), stavljala obloge i mazuckala, jutros super, mislim kako je bilo prije 2-3 dana,
rekoh sebi još kupi tu kremicu Hadensu i ja sutra zdrav čovjek,
odmah jutros kupila i namazala, pa to ne da peče, nego nije za izdržat
Može li mi netko ko je koristi tu kremu reći jel to normalno, vidim da ima mentola pa valjda zato
plzzzzz pomagajte:shock:
-
Pa meni je isto prošlo od Factu kreme i čepića.
-
meni faktu nije pomogao, samo što sam ja malo nervozni tip, namažem 1-2 puta i ako nije bolje, prelazim na drugo, a tako mi je bilo dobro jutros :/
nastavit ću mazati sa tom kremicom i stavljati obloge, valjda će proći, ma što valjda mora
ali da je loše, loše je
za koliko je to vama prošlo, mislim od pojave pa do stanja koje bi se moglo nazvati osjetno poboljšanje
-
Moji hemeroidi buknuli nakon 2 godine. Htjela kupiti Hadensa mast ali mi u ljekarni rekli da moram imati recept na osnovu kojeg ju oni naručuju iz Njemačke :?
-
Nitko? U ZGu se može kupiti bez recepta?
-
Bože, evo prošlo je 6 mjeseci a ja još uvijek muku mučim sa hemićima....
-
I ja sam muku mučila dok nisam pročitala da postoji Pilex ( JE 600 KN, ali je čudo)
nema ih više :D
-
Evo da podijelim s vama svoje iskustvo, nakon skoro TRI godine svakodnevne patnje i isprobanih svih mogućih preparata, i faktu, i hadensa, i nekih drugih iz apoteka i mimo apoteka, čajeva, krema, nema šta nisam probala, čak i sve kreme što za dijete koristim, ama sve osim onog svrdla za mikser za miješanje tijesta a i to mi je nekad padalo na pamet.
Naizmjenično mazati svinjsku mast i jekoderm, više puta na dan, ne samo nakon velike nužde. Naravno prati, ja sam crkavala i od pranja običnom čistom vodom
ama, za poludit!
Prva 4 dana nisam osjećala veliku promjenu, al onda, odjednom stvar je naglo krenula na bolje :D
-
Samo da podignem temu, ne mogu da odolim, jer sam se nakon skoro tri godine muke, od čega je posljednja godina bila PAKLENA, naprosto preporodila :D
-
.. a meni sve gore
Jekoderm je krema? Koja se kupuje u apoteci?
-
Jekoderm ti je riblja mast, Nataša će javiti je li koristila od nekog određenog proizvođača. Inače meni su Pilex kapsule zakon. Pila sam ih već u rodilištu, ali sam uzela pakiranje od 7 kapsula za 387kn.
-
Majuška, ne daj se
Ja sam CRKAVALA zadnju godinu, da iz kože iskočiš a ne možeš ama za svisnut od muke.
Najobičniji jekoderm, možeš ga kupiti u svakoj apoteci. I ta "nesoljena" svinjska mast, ja je kupila na tržnici gdje inače kupujemo "svinjariju".
I onda naizmjenično mažeš jedno pa drugo, ja sam prvih 7 dana mazala neprestano, znači ne čekajući veliku nuždu, nego svakih....sat npr. ili tako nešto, ali kod mene je sve bilo otišlo u helać + što sam i ragade imala svuda ama baš da svisneš od muke
Prvih 4 dana nisam primjećivala neku promjenu, kao jest mi bilo malo lakše ali ništa spektakularno, a onda odjednom sam se PREPORODILA.
Probaj. U svakom slučaju ne može ti odmoći.
A što se tiče lijekova - krema, masti i ostalih preparata - nema šta nisam probala i učinak je uvijek bio kratkotrajan
Cure sretno!
-
ovo za svinjsku mast sam već negdje čula, ali nisam vjerovala.... hm, treba sve isprobati. ja imam unutarnje hemeroide. krvari kod tvrde stolice i zna me dosta svrbiti. čak sam čula da se može masti i zamrznuti u obliku čepića, pa staviti unutra. jel to tko probao?
-
-
-
Ja sam prve dobila na porodjaju,dva-tri spoljašnja,i jako su mi pomogli čepići koje moja mama sebi godinama pravi,jer joj to jedino pomaže-prave se od svinjske masti i cvetova nevena.Sutra pišem recept!
A,da-i neka mošusna mast,kupljena u apoteci,čini mi se-neki kineski narodni lek-savršeno ohladi guzu
-
Dobar proktolog
Curke, prijateljica mi mora hitno kod proktologa.
Imate li možda kakva iskustva, kakvu dobru preporuku?
Hvala!
-
da li netko zna smije li se koristiti dolokain gel za ublažavanje bolova dok se doji
-
felix kojoj homeopatici si išla?kak se zove pripravak koji si dobila za hemeroide?pomagajjjjj
-
katja ajd mi pošalji broj tog travara od kojeg si nabavila kremu za hemeroide, mali ih dobio već sam luuuda-danci3107@gmail.com hvaalaaaaa
-
svinjska mast čini čuda..nakon dva dana su se svi povukli (poslije poroda buknuli). probala sam par kremica gore spomenutih, patila se par dana i na kraju saznala za mast.idući put u bolnicu na porod nosim mast
-
Imam pitanje.
Muku mučim s hemeroidima od prve trudnoće (2009), i prije nekih dvije godine počela koristiti Pilex tablete, pa me zanima jedna stvar, s obzirom da sam opet trudna ( u 6 mjesecu trudnoće) Pilex je zabranjen za trudnice. Mislim, nije mi to jasno s obzirom da su te tablete na biljnoj bazi, a stvarno mi nema boljeg za hemiće od tih tableta. Pa me zanima ako itko zna iz kojeg razloga su Pilex tablete zabranjene za trudnice.
Tnx
-
Kako se koristi svinjska mast?
-
Jesi probala Hadenza kremu? Meni je u par dana riješila grozd hemeroida nakon poroda, ništa drugo nije bilo djetvorno, a Pilex nisam htjela uzimati zbog dojenja.
-
Ja sam rodila prije deset mjeseci i još uvijek ih imam, ne bole, ali su prisutni. Ima li tko riješenje za takvu situaciju?
-
krema narucena online LION M -ja sam rodila prije mjesec dana, hemoroidi su bili grozni, i sada iv vec nema... samo treba biti uporan i mazat svako jutro i svaku vece ...i nakon sto se povuku jos barem 1 tjedan mazat ...mene je spasila ( cijena 40.00kn), da ne kazem da sam prije nje probala svasta od domace nevenove masti , faktu i inih ...ali nista ne mogu usporediti sa djelovanjem ove ( smrduckave) kremice ...vise je kao mast
-
Mene spašava nevenova mast...poslije svakog odlaska na wc se operem u sapunu za intimnu njegu i namažem nevenovom masti i da savjet moje mame mi odviše pomaže da dok mažeš probaš prstom vratit hemeroid koliko se da i to mi pomaže full kroz par dana se povuku skroz...sorry što sam ovako iscrpno opisala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma