s
s
bok trbušaste!
evo da se pohvalimo kako napredujemo, ovo je od jučer na punih 34tt:
http://tinypic.com/r/i28xf6/5
Cure, vama koje ste rodile čestitam od srca!
Medonija, divan ti je stomak...i ja bih takav!
Kakav je osjećaj kad se skroz zategne i naraste? Mene ima par dana uhvatila neka težina, i teško mi hodati...stalno ga pridržavam rukama...sve me strah kako ću kad se podupla![]()
Medonija,lijepa busa
Stavila bi i ja svoju busu,ali prek moba nikak ne mogu copy-paste..
jooj hvala vam curke
Snovolovka sad mi je već dosta teško... mogu maksimalno sat vremena biti "okomito" i onda moram bar 2 sata ležati... a kako je kad je skroz zategnuto i tvrdo? mogu samo reći da sad kad se "igraju" nije više slatko lupkanje nego jaučem i ponekad im *ebem majku!
ali obzirom na njih dvoje od preko 2 kg svakii obzirom da mi je sve do sada trudnoća bila čista uživancija, nemogu se žaliti! nadam se da ćemo izdržati još bar 3 tjedna
eh da, kad ste nas tako nahvalili, nemogu ne podijelit svama jednu jutarnju igru moje dječice od prije 10ak dana
p.s. lijeva strana je nekako u sjeni pa se baš i ne vidi najbolje, obratite pažnju na desnu polovinu gdje je madež
http://www.youtube.com/watch?v=ze-Rb...ature=youtu.be
Posljednje uređivanje od medonija : 09.07.2013. at 14:08
Hehe, ne mogu ni zamislit osjećaj! Baš se kod madeža vidi kako se mrda.
Ova moja lopovica mrducka ali čim tata stavi ruku na stomak, umiri se...e sad, ne znam jel to zato što su mu ruke uvijek vrele pa joj prija il je nešto drugo
Uh, idem za satak na kontrolu i nervozna sam ko pas...valjda sve prođe ok!
Medonija,super snimka..
Stvarno su cudo kad se tako migolje,to mi je preeedivan osjecaj iako me nekad uzasno bole pokreti..kao sto ti kazes..
lulu - dobro si rekla Alien napada! jer to uživo stvarno tako izgleda, kao da će mi alien izać iz trbuha
šteta što se lijevo ne vidi jer je sjena jer je cijeli trbuh tako "divljao", kaže mm da se trbuh miče kao kad ključa voda![]()
Evo se ja vratih s kontrole...sve ok, beba malo naprednija (oko 1100g) al sve mjere uredne...malo me pritisla glavom prema dolje pa valjda zato osjećam težinu dok hodam.
Medonija...tebi se pravo primakao termin (blago tebi)...još malo pa ćeš ugledati svoja dva aliena![]()
Medonija preslatko!!! Isto tako i kod mene, s desne strane cura kad lupa se stomak tako uzdiže ko neki valovi a s lijeve strane di je mali divljak da ne pričam, to skače na sve strane, rukicama, nogicama, glavicom ma svime :D :D svaki dan osjetim tu malu ručicu, nasloni na stomak pusti 2-3 sec i onda makne....a cura se najčešće s glavicom gura...definitvno su nam bebice slične)
Eto nas u 34 tt, zvjezdice su još na mjestu al puno puno veće :D :D
http://i39.tinypic.com/tahiqd.jpg
Posljednje uređivanje od Tinich_ : 14.07.2013. at 18:29
Tinich bogme tvoje zvjezdice će prerasti u pravi Mliječni put! još kad se bebači migolje imaš 3D!![]()
Tinich,bas fora trbuh
Obozavam tetovaze,super su mi te tvoje zvjezdice
Tinich, super ti je stomak, a pogotovo tetovaža...sad je luda skrooooz
Ja i dalje ne mogu zamisliti kakav je osjećaj kad se stomak toliko napne kao da će eksplodirati...imam osjećaj da mi u zadnjih par dana intenzivnije raste i zateže me sa strana (27+3) i osjećam malu neugodu...uh![]()
ajme jedva čekam dobit takav trbuško! :D.....ja sam u 20-tom tt i tek mi se nedavno počeo trbušek nazirati....neki dan sam morala ženi jednoj dokazivati da sam trudna,a još kad je čula u kojem sam tt,e tek onda nije vjerovala....možda uspijem slikicu okačit
![]()
Hvala cure! <3milasova to je 3. tetovaža
kad kreneš jednom teško je stati
Mo Cassino hoće, hoće, gle ja nosim blizance pa se isto u 20 tt nije baš vidjeloviše sam bila napuhana... a sada kad me ljudi vide misle da sam pred porod da koliko trbuh imam a kad kažem da nosim blizance pa kako je tako mali :D haha eto moje dvije srećice imaju preko 2 kg svaki al di su se sklupčali neznam
![]()
Ne znam jeste li ikad vidjeli reality John&Kate plus 8 (mislim da bude na nekom od Fox kanala), ali ja sam ostala u šoku kad sam vidjela koliki je stomak u žene koja nosi šestorke
Bude u najavnoj špici emisije scena kad Kate leži na boku a stomak joj bukvalno metar ispred nje!!!
E pa kad su njoj stali i plus rodile se preslatke tri curice i tri dečka, onda se valjda i ove naše bebice imaju gdje smjestiti![]()
tinich_ joj nemogu ti opisat koliko jedva čekam dobit veći trbušek jer za sada se osjećam kao debeljuca....ono netko tko me nezna bi mogao pomislit "vidi ovu šta se zapustila i zdebljala" :D....jojjj pre dobro ! :D.....i evo jedna stvar,frendice su me već počele za trbuh hvatat hahaha xD,već me živcira.Jojjjj ma mišeki mali buckasti! :D....mi se za sada još u gramima brojimo tako da nije to neka težina
.Ma stvarno....kako je Snovolovka rekla,ako je ona žena uspijela šestorke "ugurati" u sebe,pretrpjet ćemo mi dvoje/jedno
)).Samo me strah da nebudem ko moja mama (za sada nisam
)....ona je u trudnoći samnom digla kilažu za 30 kg,s time da je do 5 mj već oko 15-20 digla.Kasnije joj se nakupilo još 10 kg samo.Ja sam za sada cca 6 kg išla gore od prvotne težine
snovolovka mislim da sam vidjelaimaš pravo da, po meni veličina trbuha ništa ne govori tako da ne idem za time
uhh Mo Cassino ja sam dobila 20 kgiako se ljudi pitaju da di su mi, da samo trbuh od mene, aliiii ima nešto malo i u nogama i puuuna sam vode, jedva čekam da rodim pa da barem 15 ode
s njima ću ionako brzo skinuti sve kile
![]()
ah ja sam dobila komentar da sam pre mršava trudnica i ko za vraga danas mi dragi napravio kolač čokoladni za kojeg zna da bi se na trepavice postavila haha :D.....tako da mu uspijeva naum da me udeblja....možda danas postavim sliku svog trbuha ....onoliko koliko ga ima.Za strije još nema ni naznaka ali na grudima,strašnoo,puna sam ih
http://tinypic.com/view.php?pic=9qfc6u&s=5 evo slikica mog trbušeka u 20-tom tt![]()
Joj curke, koji lijepi buseki, rastop totalni!
I bez brige, uskoro ce poceti rasti i biti jos sladji i sladji
Pa kad se izoblici kad se bebe igraju, ko ovi alieni gore, ajmeeee....
Eh, nedavno pita mene jedna poznanica kaj sam negdje u 5.mj trudnoce?
Ja reko ne, u 12 tt
A ona: joj, kaj su onda blizanci?
Ja reko ne, samo jedno
A ona meni u soku: jel to sigurno?
Mislim, trbuh mi je poprilicno velik za tjedne trudnoce, al to ocito ide sve brze sa svakom slijedecom trudnocom, he he
Bas cu poslikati kad se vratim s go
Mo cassiono joooj baš je malenine brini iz dana u dan sve više raste
![]()
Ginger baš jučer srela drugorotkinju koja je trudna dva mjeseca a ima trbušćić ko da je u 5 mj![]()
haha a malecki smo još valjda ali kako to čudo malo "igra nogomet" unutra....ma to je čudo!! :D......danas sam se smijala dragome jer je sjedio pola sata kod mene i gledao "valove".....a reakcije su bile tipa "ajme vidi miče seee,unutra ima života" i sl xD.Ma joj nanimira kada meni dođe mama u posjet to je strahota.Ja se cjeli dan nemogu ustati koliko me šopa hranom i ne pojedem li šta mi natrpa na tanjur,onda uzme žlicu/vilicu i počne "jedna za mamu,jedna za tatu,jedna za bebu...."...joj ma samo neka počne rasti jer želim dobiti tu "okruglicu" ispud nosa,haha :D.....cilj mi je natjerati dragoga da mi lakira nokte na nogama a sa bešom ću imati i dobar razlog haha
Ginger ja kad kažem da sam trudna ljudi me gledaju blesavo,još kad napomenem da je 5. mj misle da se zezam,morat ću počet trudničku furati u torbici kao dokaz da sam trudna![]()
i da,ne ide mi u glavu zašto imam trbuh takvog oblika...kao da je špikast....ja mislila ono bit će okruglast,lijepi a meni otišo na špic
....a nadam se da će moj mali nogometaš/ica zaokružiti tu tibicu da bude ljepa
![]()
Ma svaki je stomak poseban na svoj način...moj nekako od početka ne izgleda kao pravi trudnički...cijelo vrijeme mi je gornji stomak (iznad pupka) veći nego donji, a bebica mi dolje...mada, ja imam hijatalnu herniju i inače mi se taj tzv. gornji stomak zna napuhati.
Meni i dalje smiješno kad se gledam u ogledalo![]()
da baš sam primjetila da nema dva ista trbuha hehe :D....ma i bolje,svaka beba je jedinstvena pa mora biti i svaki trbušek jedinstven.Ja se i dalje duboko nadam da će mi se to čudo zaokružiti da napokon izgledam kao trudnica hehehe
![]()
evo i moje buše na 22+1
http://tinypic.com/r/2ahejbm/5
Bluebella kak ovo nisam vidjelaNešto mi ne označava nove postove. Slatka bušica!!!
Evo ja baš poslikala svoju, samo da skužim kako ću staviti fotku i u kojem programu![]()
Nadam se da sam uspjela. Sad smo na pola puta do našeg božićnog poklona!(ako nisam, pomagajte
)
Brišem jer mi stavlja fotku a ne link...help?!
Posljednje uređivanje od Muma : 06.08.2013. at 15:08
I opet ništa od linka...![]()
Posljednje uređivanje od Muma : 06.08.2013. at 15:13
jesi išla na ovaj link http://tinypic.com/
Ma jesam, i otvorim fotku i pritisnem IMG codes for forum, boards da mi iskopira link, i na kraju je ovdje cijela fotka a ne taj link.![]()