Stranica 14 od 27 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1318

Tema: Naše trudnice - slike trbuha

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

s

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i naše jučerašnje sličice na 39+5

https://lh4.googleusercontent.com/-n...0/39%252B5.jpg

Anddu jesmo to nas dvi rodile na isti dan?

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Snovolovka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i ja okačim svoju pupu Inače sad sam 26/27 tjedan, a od početka trudnoće mi je gornji dio stomaka napuhan (imam hijatalnu herniju) i zato mi se čini da sam ogromna.
    Bebica mi je skroz dolje jer je samo tu i osjećam...ništa iznad pupka.

A što se kilaže tiče, e to mi je malo čudno...naime, nabacila sam 5-6 kg prije trudnoće i u prvih par tjedana oko 2kg i od tada ne mičem...znači na prvom pregledu u 5.tjednu sam imala 80kg, a evo sad se izvagala i imam 80,5kg ?!?
    Trebam li se zabrinuti?

http://tinypic.com/r/2i7pdtv/5
    Nemaj brige!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    Nemaj brige!
    Ej Onavi, ne mogu da ne primjetim datum i vrijeme kad si ovo napisala. 09.07 u 09.07

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Ej Onavi, ne mogu da ne primjetim datum i vrijeme kad si ovo napisala. 09.07 u 09.07
    Lol...dobro oko nanimara !

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bok trbušaste!

evo da se pohvalimo kako napredujemo, ovo je od jučer na punih 34tt:
    http://tinypic.com/r/i28xf6/5

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, vama koje ste rodile čestitam od srca!

Medonija, divan ti je stomak ...i ja bih takav!

Kakav je osjećaj kad se skroz zategne i naraste? Mene ima par dana uhvatila neka težina, i teško mi hodati...stalno ga pridržavam rukama...sve me strah kako ću kad se podupla

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Medonija,lijepa busa

Stavila bi i ja svoju busu,ali prek moba nikak ne mogu copy-paste..

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medonija nam je jenostavno zgodna trudnica i tocka!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sve ste divne!!!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

jooj hvala vam curke

Snovolovka sad mi je već dosta teško... mogu maksimalno sat vremena biti "okomito" i onda moram bar 2 sata ležati... a kako je kad je skroz zategnuto i tvrdo? mogu samo reći da sad kad se "igraju" nije više slatko lupkanje nego jaučem i ponekad im *ebem majku!

ali obzirom na njih dvoje od preko 2 kg svaki i obzirom da mi je sve do sada trudnoća bila čista uživancija, nemogu se žaliti! nadam se da ćemo izdržati još bar 3 tjedna

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

eh da, kad ste nas tako nahvalili, nemogu ne podijelit svama jednu jutarnju igru moje dječice od prije 10ak dana

p.s. lijeva strana je nekako u sjeni pa se baš i ne vidi najbolje, obratite pažnju na desnu polovinu gdje je madež

http://www.youtube.com/watch?v=ze-Rb...ature=youtu.be
    Posljednje uređivanje od medonija : 09.07.2013. at 14:08

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hehe, ne mogu ni zamislit osjećaj! Baš se kod madeža vidi kako se mrda.
    Ova moja lopovica mrducka ali čim tata stavi ruku na stomak, umiri se...e sad, ne znam jel to zato što su mu ruke uvijek vrele pa joj prija il je nešto drugo
    Uh, idem za satak na kontrolu i nervozna sam ko pas...valjda sve prođe ok!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    eh da, kad ste nas tako nahvalili, nemogu ne podijelit svama jednu jutarnju igru moje dječice od prije 10ak dana

p.s. lijeva strana je nekako u sjeni pa se baš i ne vidi najbolje, obratite pažnju na desnu polovinu gdje je madež

http://www.youtube.com/watch?v=ze-Rb...ature=youtu.be
    Zakon!
    Alien napada!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Medonija,super snimka..
    Stvarno su cudo kad se tako migolje,to mi je preeedivan osjecaj iako me nekad uzasno bole pokreti..kao sto ti kazes..

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

lulu - dobro si rekla Alien napada! jer to uživo stvarno tako izgleda, kao da će mi alien izać iz trbuha
    šteta što se lijevo ne vidi jer je sjena jer je cijeli trbuh tako "divljao", kaže mm da se trbuh miče kao kad ključa voda

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo se ja vratih s kontrole...sve ok, beba malo naprednija (oko 1100g) al sve mjere uredne...malo me pritisla glavom prema dolje pa valjda zato osjećam težinu dok hodam.
    Medonija...tebi se pravo primakao termin (blago tebi)...još malo pa ćeš ugledati svoja dva aliena

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Medonija preslatko!!! Isto tako i kod mene, s desne strane cura kad lupa se stomak tako uzdiže ko neki valovi a s lijeve strane di je mali divljak da ne pričam, to skače na sve strane, rukicama, nogicama, glavicom ma svime :D :D svaki dan osjetim tu malu ručicu, nasloni na stomak pusti 2-3 sec i onda makne....a cura se najčešće s glavicom gura...definitvno su nam bebice slične )

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Eto nas u 34 tt, zvjezdice su još na mjestu al puno puno veće :D :D

http://i39.tinypic.com/tahiqd.jpg
    Posljednje uređivanje od Tinich_ : 14.07.2013. at 18:29

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinich

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinich bogme tvoje zvjezdice će prerasti u pravi Mliječni put! još kad se bebači migolje imaš 3D!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tinich,bas fora trbuh
    Obozavam tetovaze,super su mi te tvoje zvjezdice

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Tinich, super ti je stomak, a pogotovo tetovaža...sad je luda skrooooz

Ja i dalje ne mogu zamisliti kakav je osjećaj kad se stomak toliko napne kao da će eksplodirati...imam osjećaj da mi u zadnjih par dana intenzivnije raste i zateže me sa strana (27+3) i osjećam malu neugodu...uh

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ajme jedva čekam dobit takav trbuško! :D.....ja sam u 20-tom tt i tek mi se nedavno počeo trbušek nazirati....neki dan sam morala ženi jednoj dokazivati da sam trudna,a još kad je čula u kojem sam tt,e tek onda nije vjerovala ....možda uspijem slikicu okačit

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala cure! <3 milasova to je 3. tetovaža kad kreneš jednom teško je stati

Mo Cassino hoće, hoće, gle ja nosim blizance pa se isto u 20 tt nije baš vidjelo više sam bila napuhana... a sada kad me ljudi vide misle da sam pred porod da koliko trbuh imam a kad kažem da nosim blizance pa kako je tako mali :D haha eto moje dvije srećice imaju preko 2 kg svaki al di su se sklupčali neznam

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ne znam jeste li ikad vidjeli reality John&Kate plus 8 (mislim da bude na nekom od Fox kanala), ali ja sam ostala u šoku kad sam vidjela koliki je stomak u žene koja nosi šestorke
    Bude u najavnoj špici emisije scena kad Kate leži na boku a stomak joj bukvalno metar ispred nje!!!
    E pa kad su njoj stali i plus rodile se preslatke tri curice i tri dečka, onda se valjda i ove naše bebice imaju gdje smjestiti

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

tinich_ joj nemogu ti opisat koliko jedva čekam dobit veći trbušek jer za sada se osjećam kao debeljuca....ono netko tko me nezna bi mogao pomislit "vidi ovu šta se zapustila i zdebljala" :D....jojjj pre dobro ! :D.....i evo jedna stvar,frendice su me već počele za trbuh hvatat hahaha xD,već me živcira .Jojjjj ma mišeki mali buckasti! :D....mi se za sada još u gramima brojimo tako da nije to neka težina .Ma stvarno....kako je Snovolovka rekla,ako je ona žena uspijela šestorke "ugurati" u sebe,pretrpjet ćemo mi dvoje/jedno )).Samo me strah da nebudem ko moja mama (za sada nisam )....ona je u trudnoći samnom digla kilažu za 30 kg,s time da je do 5 mj već oko 15-20 digla.Kasnije joj se nakupilo još 10 kg samo.Ja sam za sada cca 6 kg išla gore od prvotne težine

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

snovolovka mislim da sam vidjela imaš pravo da, po meni veličina trbuha ništa ne govori tako da ne idem za time
    uhh Mo Cassino ja sam dobila 20 kg iako se ljudi pitaju da di su mi, da samo trbuh od mene, aliiii ima nešto malo i u nogama i puuuna sam vode, jedva čekam da rodim pa da barem 15 ode s njima ću ionako brzo skinuti sve kile

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ah ja sam dobila komentar da sam pre mršava trudnica i ko za vraga danas mi dragi napravio kolač čokoladni za kojeg zna da bi se na trepavice postavila haha :D.....tako da mu uspijeva naum da me udeblja ....možda danas postavim sliku svog trbuha ....onoliko koliko ga ima.Za strije još nema ni naznaka ali na grudima,strašnoo,puna sam ih

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

http://tinypic.com/view.php?pic=9qfc6u&s=5 evo slikica mog trbušeka u 20-tom tt

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mo Cassino prvotno napisa Vidi poruku
    Minijatura od trbušćića

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

juj takav je i moj jedva sam čekala da se počne vidjeti :D

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    juj takav je i moj jedva sam čekala da se počne vidjeti :D
    Moj je bio malo veći, ipak me malo više ima na toj strateškoj točki...ali, od onda do danas je duplo narasao, s tim da se nisam udebljala ni grama...eeee,čekajte sad jedno 2-3 tjedna pa da vidite kako će se ispupčit

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

tinich_ joj nemogu ti opisat koliko jedva čekam dobit veći trbušek jer za sada se osjećam kao debeljuca....ono netko tko me nezna bi mogao pomislit "vidi ovu šta se zapustila i zdebljala" :D....jojjj pre dobro ! :D.....i evo jedna stvar,frendice su me već počele za trbuh hvatat hahaha xD,već me živcira .Jojjjj ma mišeki mali buckasti! :D....mi se za sada još u gramima brojimo tako da nije to neka težina .Ma stvarno....kako je Snovolovka rekla,ako je ona žena uspijela šestorke "ugurati" u sebe,pretrpjet ćemo mi dvoje/jedno )).Samo me strah da nebudem ko moja mama (za sada nisam )....ona je u trudnoći samnom digla kilažu za 30 kg,s time da je do 5 mj već oko 15-20 digla.Kasnije joj se nakupilo još 10 kg samo.Ja sam za sada cca 6 kg išla gore od prvotne težine

Mame su morale jesti za dvoje, meni je moja baka pitala da što tako malo jedem, zar ne znam da trebam jesti za dvoje...kad sam joj ja rekla da to više i nije baš tako, onda mi je rekla da nek ne slušam ništa doktore jer ću u suprotnom rodit "keljavo" dete

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj curke, koji lijepi buseki, rastop totalni!
    I bez brige, uskoro ce poceti rasti i biti jos sladji i sladji
    Pa kad se izoblici kad se bebe igraju, ko ovi alieni gore, ajmeeee....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Eh, nedavno pita mene jedna poznanica kaj sam negdje u 5.mj trudnoce?
    Ja reko ne, u 12 tt
    A ona: joj, kaj su onda blizanci?
    Ja reko ne, samo jedno
    A ona meni u soku: jel to sigurno?

Mislim, trbuh mi je poprilicno velik za tjedne trudnoce, al to ocito ide sve brze sa svakom slijedecom trudnocom, he he
    Bas cu poslikati kad se vratim s go

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mo cassiono joooj baš je maleni ne brini iz dana u dan sve više raste
    Ginger baš jučer srela drugorotkinju koja je trudna dva mjeseca a ima trbušćić ko da je u 5 mj

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

haha a malecki smo još valjda ali kako to čudo malo "igra nogomet" unutra....ma to je čudo!! :D......danas sam se smijala dragome jer je sjedio pola sata kod mene i gledao "valove".....a reakcije su bile tipa "ajme vidi miče seee,unutra ima života" i sl xD.Ma joj nanimira kada meni dođe mama u posjet to je strahota.Ja se cjeli dan nemogu ustati koliko me šopa hranom i ne pojedem li šta mi natrpa na tanjur,onda uzme žlicu/vilicu i počne "jedna za mamu,jedna za tatu,jedna za bebu...." ...joj ma samo neka počne rasti jer želim dobiti tu "okruglicu" ispud nosa,haha :D.....cilj mi je natjerati dragoga da mi lakira nokte na nogama a sa bešom ću imati i dobar razlog haha
    Ginger ja kad kažem da sam trudna ljudi me gledaju blesavo,još kad napomenem da je 5. mj misle da se zezam,morat ću počet trudničku furati u torbici kao dokaz da sam trudna

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

i da,ne ide mi u glavu zašto imam trbuh takvog oblika...kao da je špikast ....ja mislila ono bit će okruglast,lijepi a meni otišo na špic ....a nadam se da će moj mali nogometaš/ica zaokružiti tu tibicu da bude ljepa

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

i da,ne ide mi u glavu zašto imam trbuh takvog oblika...kao da je špikast ....ja mislila ono bit će okruglast,lijepi a meni otišo na špic ....a nadam se da će moj mali nogometaš/ica zaokružiti tu tibicu da bude ljepa
    Ma svaki je stomak poseban na svoj način...moj nekako od početka ne izgleda kao pravi trudnički...cijelo vrijeme mi je gornji stomak (iznad pupka) veći nego donji, a bebica mi dolje...mada, ja imam hijatalnu herniju i inače mi se taj tzv. gornji stomak zna napuhati.
    Meni i dalje smiješno kad se gledam u ogledalo

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

da baš sam primjetila da nema dva ista trbuha hehe :D....ma i bolje,svaka beba je jedinstvena pa mora biti i svaki trbušek jedinstven .Ja se i dalje duboko nadam da će mi se to čudo zaokružiti da napokon izgledam kao trudnica hehehe

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo i moje buše na 22+1

http://tinypic.com/r/2ahejbm/5

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bluebela

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bluebella kak ovo nisam vidjela Nešto mi ne označava nove postove. Slatka bušica!!!
    Evo ja baš poslikala svoju, samo da skužim kako ću staviti fotku i u kojem programu

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nadam se da sam uspjela. Sad smo na pola puta do našeg božićnog poklona! (ako nisam, pomagajte )

Brišem jer mi stavlja fotku a ne link...help?!
    Posljednje uređivanje od Muma : 06.08.2013. at 15:08

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I opet ništa od linka...
    Posljednje uređivanje od Muma : 06.08.2013. at 15:13

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    I opet ništa od linka...
    jesi išla na ovaj link http://tinypic.com/

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma jesam, i otvorim fotku i pritisnem IMG codes for forum, boards da mi iskopira link, i na kraju je ovdje cijela fotka a ne taj link.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ma jesam, i otvorim fotku i pritisnem IMG codes for forum, boards da mi iskopira link, i na kraju je ovdje cijela fotka a ne taj link.
    ja sam kopirala ovaj link: URL for E-Mail & IM

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •