Pa i nije baš, iako imam i hijatalnu herniju...toga me je bilo strah kako ću disati kad mi pupa naraste, al evo, hvala Bogu, za sad me je samo par puta zezala. Pijem dosta Donata Mg, pa možda i on pomaže.
Čekam da mi se stomak spusti...ne znam kad se to uopće dešava i hoće li se meni i spustiti ?!? Od početka mi je nekako visok i smiješan![]()
maca neznam dali ima takvih,ali mene žgaravica ubija....nikada u životu ju nisam imala i sada je rijetko koji dan da prođem bez nje...danas je jedan od tih dana u kojima sam "blagoslovljena" bez žgaravice
A i ja, grrrrr...jesam li se pohvalila, skočilo mi na nosOd sinoć "umirem" od žgaravice. Proradila mi ova moja glupa hernija i danas sam cijeli dan nikakva. Skoro ništa nisam ni jela al i dalje muka. Ne pomaže ni gastal ni Donat Mg ni kamilica...šmrc.
Ja izgubila još kilo, i ne znam jesam li luda il mi se priviđa, al čini mi se da mi je i stomak malo manji!
Jel to uopće moguće?!?
snovolovka meni jedina stvar koja mi je pomogla je kiselo vrhnje.nisam ni ja vjerovala kad mi je frendica dala savjet al uzmi 2-3 žlice kiselog vrhnja....meni je baš "ohladilo" grlo i totalno mi smirilo žgaravicu
Joj mene je jučer ubijala žgaravica:- počeo me grčiti trbuh i dobila hemeroide
Sve jučer!Grozno!Završila na hitnoj ali sve je ok samo moram mirovat.Pojela jučer punu vrečicu badema za žgaravicu.
Probati ću i ja slikicu staviti inače 27 tj
![]()
Evo nas opet, ponosno nosimo bušeka sa 23+4http://i39.tinypic.com/2u8yw0k.jpg
Apsu, baš lijepo. Mi smo na dan isto trudneali čini mi se da je tvoja bušica malo veća. I pupak ti je već van se ispupčio?
Bolio te pupak?
A da, i ja primjećujem faze u rastu trbuha. Malo stagnira, pa odjednom nabuja kao kruh koji se diže![]()
Juj hvala hihi
Je bolio me onako tupo, razmišljala sam da bi to moglo bit zato što imam pupak unutra jako duboko pa je teže izašao van, pa opet ne znam zašto je tako brzo izašao haha.. i sad mi nije baš ugodno kad mi se prođe po pupku , čudan mi je osjećaj.. al dobro, ja sam sva neka osjetljiva.. xD
spodoba baš je školska buša, lijepa, velika, okrugla...uživaj s njom još malo!![]()
Finih stomačića
Ja imam osjećaj da mi je u dva dana trbuh porastao za 5cmA valjda je sad taj period kad raste preko noći (35tt). Samo mi i dalje pupak normalan tj nije iskočio...tko zna, možda uopće i ne iskoči, a uostalom nije ni važno.
Neću se slikati dok ne uđem u 36tt pa ću onda uporediti slike da vidim razliku, hihi
hvala cure! da mi nije problema glede okretanja u krevetu po noci ili nekih prakticnih stvari kao sto je vezanje cipela ili gipkost uopce, mogla bi biti stalno trudna..
i vase buse su superrrrr![]()
s čime si crtala po trbuhu? ovako nešto i ja hoću kad još porastemo![]()
Aaa, baš lijepo. Ja nisam ni skužila da je trbuh obojan. Činilo mi se kao da je zamotan u pare![]()
Ne novac. Pare (sa uzlznim naglaskom na E)- ono za plažu. Onaj šal.
Curke, ja za 3 dana ulazim u 37tt i imam dojam da mi stomak svaki dan pomalo naraste. Nosim visoko i taj gornji dio stomaka je tvrd i zategnut kao da će prsnuti. Jeli to normalno za ove tjedne trudnoće....taj osjećaj zategnutog stomaka?
I evo me pičim kroz 37tt
Upravo uslikano sa 37+1! Raste pupa svaki dan po malo
http://i39.tinypic.com/9ucehz.jpg
Moj stomačić se ispuhao još 01.07 a ja i dalje volim zaviriti u ovu temu i gledat vaše lipe slikice![]()
E meni neće falit nimalo...jedva čekam da se izvrnem na stomak i zaspem
Napravila sam grešku u prethodnom postu i napisala da sam 37+1 a ustvari sam 36+1...iz nekog razloga ne vidim edit pa ne mogu ispraviti napisano.
juuj kak je to velika buša, lako meni sad pričat kad smo još kolko tolko mali, tek su leđa počela bolit![]()
Nanimira...pusti me da sanjarim o spavanju
Daj stavi sliku buše da vidimo, nisi odavno.
Apsu...strah me reći da me ne bole leđa jer sam se tako nedavno pohvalila da nemam žgaravicu pa naredna tri dana crkavala od nje
Ja sam i dalje na minus 2kg i sve sam kontala da ću u ovim zadnjim tjednima nabacit koje kilo, al izgleda mala vuče pravo...stomak raste, ona raste, a ja ostah bez ono malo guze što sam imala![]()
Nisam ja Slonovka nego SnovolovkaDobro, možda sad i ličim na slonicu, hehe
Nije mi stomak bio zašiljen...od početka mi je nekako visok i "napredan".
Lulu-mama, daj da vidimo i tvoju bušicu![]()
Muma majčica je zakona buša ti je prekrasna
Možeš mi please na pp poslati link za tu stranicu![]()
![]()