Pokušavam nabaviti domaći med, ali kod mojih dosadašnjih dobavljača nema meda ove godine!
Kažu da je godina takva da uopće nema meda!
Imate li neku info gdje se može nabaviti dobar med?
Pokušavam nabaviti domaći med, ali kod mojih dosadašnjih dobavljača nema meda ove godine!
Kažu da je godina takva da uopće nema meda!
Imate li neku info gdje se može nabaviti dobar med?
meda ove godine nema, cak ce navodno biti proglasena elementarna nepogoda za pcelare ili kako se to vec zove.
med ce vrtoglavo poskupiti. ako jos ko ima meda od prosle godine to je to.
ja ti nemam info di ga kupiti, ali potvrdjujem to sto si napisala.
Posljednje uređivanje od spajalica : 26.09.2014. at 08:59
Ajme, ovo nisam uopće znala
Moram trčat po med dok nije poskupio..
Da, i ja sam dobila iste informacije, pa smo požurili nabaviti i ovo malo od raznoraznih pčelara...
Kupujemo po teglicu-dvije od svakog pomalo, cijena mu je 50-ak kn, kažu da treba biti extra sumnjičav ukoliko netko prodaje po manje!
Isto će biti i sa limunom...i maslinovim uljem...
Kažu da će povećati uvoz iz Kine, pa će preplaviti police naših supermarketa...
Cijena meda će biti od 80kn naviše...ovog domaćeg ukoliko ga bude...
Kupujemo do naših poznanika, imamo ih nekoliko i oni prodaju samo jaaako male količine isto tako samo poznatima...
Ima i po onim sajmovima domaćih proizvoda, ali su im cijene više...od 60kn gore.
Možda da potražite negdje mao dalje? Ja kupujem na Hvaru (jer sam tamo preko ljeta, a med mi je fenomenalan), i ima ga ovogodišnjeg. Ali tamo je uvijek skupo, plaćamo ga po 70 kn svake godine pa tako i ove.
Probaj na tržnici, ja sam uzimala kod pčelarstvo Daruvar (mislim da se tako zove), i traži polukristalizirani med.
Na taj naćin znam da je pravi, a ne krivotvorina.
Na trešnjevačkoj tržnici ga ima, mislim da je cijena oko 50 kn.
Mi smo kupili pčele , al još nemamo meda , odnosno ono što ima trebamo ostaviti pčelama za zimu...
godina je slaba , to je točno
Bome svako vece. Kuha se sirup, secer samo nestaje, a bilo ga je.....
ja sam po preporuci kupila med po 40kn
med bilić, teškovec 16, zg
meni je jako fin i imaju ga visw vrata
prilicno sam sigurna da je ok, tj. da nije fake