Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Kako ste rekli novost buducem tati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kako ste rekli novost buducem tati?

Naravno, ako nisu bili uz vas kad ste saznali.

lidac2004

Početno

cekali smo zajedno plus na testu, oba puta 8)

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam za svoju trudnoću saznala potpuno drugim redoslijedom nego je to inače praksa. Naime, prvo je bio uzv, pa Beta pa test (da ne ulazim sad u detalje). Nakon uzv-a, sa sličicom gestacijske vrećice u ruci, sam zvala MM-a i grcala u mobitel 5 minuta. Ali znao je da je vijest dobra.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam pretpostavljala da sam trudna, ali sam imala strašne kontrakcije u početku i onda sam mislila da ću dobiti stvari koje nisu dolazile i nisu i nisu...

I onda sam si kupila test. Al ne znam vise koji, al kao necu Clearblue jer bezveze trosim pare. Pa sam ujutro, onako smotana, popiskila vise nego sto je trebalo i pojavila se jedna jedina debela roza crta sto sam ja protumacila kao "trudna sam i to dosta" (iako trebaju biti dvije tanke, dakle ja ni kontrolnu nisam imala) i usla u spavacu sobu, sjela na krevet, probudila ga i rekla drhtavim glasom: trudna sam, a muz (tad je jos bio decko) se sav raznijezio...

On ionako bolje podnosi trudnocu od mene

I stvarno sam bila vec 5 tjedana trudna.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Zaboravila sam reci da smo mi radili na bebi, ali meni je svejedno bio šok...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prvi put sam ga nazvala telefonom i kad sam mu rekla novosti rekao mi je "Super, pa to smo htjeli, zar ne?" A meni je bila 21 godina i bila sam sva :? , nisam mu htjela odgovoriti, jer lako je bilo govoriti da ja želim bebu, al kako ću to sad reći mami i tati....
    Drugi put smo bili već debelo u braku, on je bio na putu, nazvala sam ga nakon testa i rekao mi je "Super, pa htjeli smo drugo, zar ne?". Pa iako se nismo čuvali i stvarno htjeli još jedno dijete, kud baš sad, tako sam željela jedan posao i imala šansu za njega.....
    Treći put je opet bio na putu i kad sam ga nazvala i začula "Sup...." nisam više mogla zaustaviti plakanje. Jer, konačno, sve su mi kockice u životu složene, pa iako je stan mali, iako ne volim posao koji radim...., to njegovo blesavo super značilo mi je najviše na svijetu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bomballurina, super

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bomballurina :D , takav je i moj.

Super!

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pisali smo o tome ovdje, pa možeš pogledati Kako ste rekli tati...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi smo u tom ciklusu stvarno u zadnji tren odlučili da idemo po bebu (ciklusi su mi nešto kraći, 24 dana, a mi odlučili negdje 14. dan, jer sam tada dobila konačno uredne briseve). Tako da nismo baš ništa očekivali. Ja dobila M, ali nakon 4 dana mi se to čini nešto slabašno, inače su mi krvarenja stvarno jaka. Napravim ja uvečer, više iz zezancije, najjefitniji test za 15 kn, on naravno negativan, ali ima pod nekim kutom svjetla neku flekicu na mjestu di bi trebala biti druga crta. MM kaže da sam bedasta, ja svejedno idem u dežurnu ljekarnu po Intim plus, za ujutro.
    Ujutro prije posla u 6.30 napravim Intim plus, i jasno se vidi da je pozitivan, a ja :shock: Budim MM, on gleda ko zombi u taj test minutu-dvije, ne zna što ja sad hoću. A onda brzinsko buđenje i :D . Baš je bilo slatko.

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

MM je bio na putu, bilo je rano ujutro pa ga nisam željela buditi nego sam mu poslala mms sa slikicom pozitivnog testa. naravno da nije skopčao što je to na slici

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sumnjala sam na trudnoću i kupila test. Budući da nisam mogla dočekati jutro ustala sam oko 5 i išla se popiškiti. Kad je pokazalo plus, ja sam počela vrištati a MM je dojurio iz spavače sobe sav snen i vikao: Di je, di je taj pauk, kaj ga ne možeš sama srediti?

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo htjeli bebu i mjesec prije sam radila test i ništa. drugi mjesec kad mi je m.opet kasnila nisam se usudila raditi test da se ne razočaram ponovo,a iznutra sam gorjela od želje da ga napravim. Ipak sam ga napravila u srijedu sva snena ujutro poslije 6 h. Ta druga crtica je bila tak slaba da nisam znala dal je istina ili samo umišljam. Nisam ništa rekla dragome do petka jer je bio na putu. Kad sam mu rekla grlio me i ljubio najljepše, najtoplije...u životu. Nikad neću zaboraviti te trenutke i njegov pogled. U ned ujutro smo napravili još jednom napravili test i plesali ples radosti!!!

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nakon dvije godine neplodnosti, mislila sam da ću mu na neki ludo romantičan način reći sretnu vijest. Međutim, ja sam u kupaonici prvo nekoliko minuta zabezeknuto 'buljila' u test i mislila da će druga crtica nestati! Toliko mi je to bilo nestvarno! Nakon toga sam odbauljala u spavaću sobu i MM zbunjeno izvalila:' Postat ćeš tata! '. On je na to rekao:'Stvarno?'. Možete si mislit romantike... Ipak od uzbuđenja nismo spavali do jutra! :D

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi smo nakon sto mi je kasnila tjedan dana zajedno napravili test...makar nikad mi nije toliko kasnila u zivotu tako da smo pretpostavljali o cemu se radi

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bomballurina prvotno napisa
    PrviTreći put je opet bio na putu i kad sam ga nazvala i začula "Sup...." nisam više mogla zaustaviti plakanje. Jer, konačno, sve su mi kockice u životu složene, pa iako je stan mali, iako ne volim posao koji radim...., to njegovo blesavo super značilo mi je najviše na svijetu.
    sad si i mene rasplakala

ja sam bila uvjerena da mi je dosla menga, jer sam imala malo krvarenja, al nakon par dana sam skuzila da to ipak nije pravo krvarenje...malo teze kopcam
    napravila sam test i poslala poruku muzu da je test pozitivan (on je bio na putu). naravno, bio je presretan, odmah je razglasio najblizima, dok sam ja bila sva na iglama u strahu da nije opet vanmaternicna (zbog tog krvarenja).

moj muz je tad bio u centrali u hr nesto sredivati, i jedva je cekao da se vidimo, ali na kraju su trebali imati jos jedan sastanak koji je kolega iz srbije htio odgoditi jer mu je istekao pasos. kad je to moj muzic cuo, poludio je i rekao da izvoli potegnuti sve veze i nacrtati se u centrali do kraja tjedna jer nije bio doma kad mu je zena zatrdunila, pa nece valjda faliti i kad rodi
    svi su umrli od smijeha

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam jucer ujutro napravila test, a rekla sam MM navecer. Bio je na poslu, pa mi bilo nekako glupo preko telefona. Ovo sa MMS-om mi izgleda fora ideja, ali on nema MMS! Popodne sam kupila roza carapice, skroz male. MM ih je uocio kad je izasao iz kupatila. I gleda on sta je sad to. Mislio je da ga zezam. E, da , i sve sam snimala sa kamerom. Moram ici pogledati Onda sam mu pokazala test. Ponovo nije vjerovao, pa sam mu dala uputstva da ih procita. Nekako su mu se polako poslozile kockice...ali da je nevjerojatno - je - jer ja sam nakon prvog bebaca imala samo jednu M, i to nakon skoro dvije godine od poroda, i odmah se zalomilo. A mi mislili da cemo se morati "muciti" mjesecima!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

lunas, čestitam :D

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

bili zajedno kod doktora oba puta - bedasti cerek i hodanje po oblacima
    inače, znali smo i prije, samo nam je trebala potvrda; na kašnjenje smo se samo značajno pogledavali i smijuljili

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

prvi put... hmm, pila sam pilule i nakon izostanka M kupila test tek tolko da vidim kak to izgleda... i tako sjedim ja na kadi i pušim, kad ono +, gasim cigaretu, zovem budućeg MM da je test pozitivan, al da je nemoguće... čekao me pred vratima ginekologa i nitko sretniji od njega kad sam mu potvrdila... (inače je bio kraj semestra, ja u ludnici, pa kaže ginić da su pod stresom moji hormoni prevladali umjetne..., sretnih 1%).

jutros....
    počela sam se luđački smijati u kupaoni kad sam ugledala blijedu crticu, odmah mu je bilo jasno... njegov komentar: nema šta, stvarno smo mladi plodni i zgodni! (inače ovo je prvi ciklus nakon pilula)...

bitno reći ja 21 on 24, a ovo je drugo 8)

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Probudila sam se i tu noć sam sanjala da mi je test ponovo, po tko zna koji put, pokazao - ... i nisam nikako htjela napraviti test, ali me MM nagovorio jer smo imali dogovor da ga radim u nedilju 05.02. (na 38 dc, moji ciklusi su duuugi) ...
    A test sam trebala napraviti jer sam se trebala javiti svom doktori da vidimo što i kako dalje (borili smo se sa neplodnošću 3 godine) ... i taj misec smo imali pauzu pa sam bila sigurna da trošim test bezveze ...

I kad sam vidila 2 crte nisam mogla doći sebi od sreće ...
    MM sam rekla da sam nešto krivo napravila i brzo otrčala u sobu da ispišem čestitku koju sam kupila prije 2 (ili čak više) godine, i uz to sam mu dala i male papučice - jedne sa rozom, a druge sa plavom mašnicom .....

Nije mogao virovati :D

I svojim roditeljima sam dala čestitku sa bebicom, i keramičkog slonića koji na sebi ima bebicu.
    Moji roditelji su tu čestitku stavili na počasno misto u stanu.

I onda me uhvatila panika, da sam nešto zeznila taj misec jer sam pila čajeve, bila na dijeti.... i tek me drugi test, po koji su išli moji roditelji to popodne, smirio...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam bila tjedan dana prije toga bolesna a bebu smo radili tek dva mjeseca. I ja sam naravno s drugim danom kašnjenja menge ZNALA i rekla mu da mislim da sam trudna. On naravno nije vjerovao, rekao je da mi to kasni jer sma bila bolesna, pa su mi se malo hormoni poremetili. Onda sam neakon tjedna dana odlučila napraviti test i kad sam rekla da idem u apoteku reko mi je da sam si ja to umislila, da nek ne trošim novce bez veze, da nek još malo pričekam...Mislim da nije mogao vjetovati da sam ostala trudna tak brzo, malte ne iz prvog pravog pokušaja.
    Ja sam otišla doma naprviti test, a on na posao. Ostavila sam mu na stolu upute za korištenje testa i napravljen test sa dvije crtice, i kad se vratio rekla sam mu neka ide u kuhinju da imam nekaj za njega....Moje podivljale horomone od bolesti...he, he...Samo se šutke vratio u sobu sa osmjehom od uha do uha...Nikad ga do tada nisam vidjela tak smušenog od sreće! Ali moje trudnoće je postao svkestan tek kad mi se trbuh počeo nazirati...A toga da će postati tata...mislim da tek kad sam ležala na stolu u trudovima i kad se Janko rodio a on ga konačno vidio svojim očima....

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kod nas je prvi puta bilo napeto...

...dakle,15.04.2001. pijem zadnju pilulicu jer smo odlučili da ćemo odmah nakon vjenčanja (07.07.) imati bebu, pa sam htjela malo se očistiti od svega toga.

M je stigla 19.04. očekivano.

18.05. M kasni jedan dan...no ne uzbuđujem se, ginekolog mi je rekao da mogu to očekivati s obzirom na prestanak kontracepcije. Ipak odlazim...kupujem najjeftiniji test...rezultat negativan. OK nije bed.

25.05. M kasni tjedan dana...još jedan test (ovaj put drugi i malo skuplji)...rezultat negativan.

30.05. opet test i opet drugi i još malo skuplji...rezultat negativan.

04.06. i opet test ovaj puta Clearblue...rezultat negativan.

11.06. odlazim ginekologu, sve ispričam, napravimo UZV...ništa. Veli on sigurno si pod stresom oko organiziranja svadbe, pričekaj još 7 dana ako ne dođe M dođi kod mene, dat ću ti tablete da prokrvariš, pa bumo narihtali tak da baš na svadbi ne curiš...OK

18.06. još uvijek nije stigla...sa zadnjom nadom MM i ja radimo test...rezultat negativan. A niš idemo kod ginekologa po te tablete. MM čeka u autu, moj gin se već primio pisanja recepta, al ja nisam baš načisto s tom odlukom. Velim ja njemu: ajmo mi još jednom na UZV za svaki slučaj. Veli on ok al mislim da to nema smisla. Ja inzistiram...odemo ... a kad ono...ne samo da se vidi vrečica nego i mali graškić :D Trudna sam već skoro 9 TJEDANA :shock: Tražim slikicu i izlazim van...ulazim u auto i pružam MM-u slikcu...nije rekao ni riječ samo je počeo plakati

Drugi put je bilo slično, tri testa, sva tri negativna, al ovaj put sam na svoju ruku išla vadit betu, a po nalaze je išao MM...ovaj put je on mene rasplakao...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

iva, sjećam se tebe i svih tih silnih negativnih testova!

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sve si nekak mislim da treći put neću napraviti niti jedan nego direkt na betu.
    Možda napravim jedan tam negdje u petom mjesecu trudnoće pa da i ja jednom vidim taj famozni +

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ti si zbilja fenomen! Hoćeš posuditi moj, onak čisto da ti ljudi povjeruju?

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U prvoj trudnoći 1998. sjećam se da je bilo svjetsko nogometno prvenstvo, tu večer igrali su Hrvatska i Japan. A meni M kasnila već nekoliko dana (to nije bilo niš neobično s obzirom na moje hormonalne poremećaje) i kupila sam Clearblue koji je odmah reagirao pozitivno. Izletila sam iz kupaone i pokazala ga zbunjenom MM-u koji niš nije kužio. Rasplakala sam se od sreće i skakala sam ko bedak, a MM više od uzbuđenja nije mogao pratiti tekmu već je samo ponavljao: "Postat ću tata, postat ću tata ..."
    Sada u drugoj trudnoći, nakon godina truda da dobijemo drugu bebu, kad smo već odustali, jednog lijepog dana bila mi je mučnina. I kad sam se vraćala s posla kupila sam nekakav najobičniji test, odmah ga isprobala i on je reagirao pozitivno. Ja bila doslovce u šoku, a MM se vratio kasno kući s nekakve večere. Našao me kako plačem i mašem s tim testom. Opet on niš ne kuži, opet mu objašnjavaj i on opet zaprepašteno : " Postat ću tata, postat ću tata ..."

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi nismo bas planirali, ja zaboravila popiti pilule par dana za redom i velim dragom nista od hopa-cupa veceras, da nebi bilo nismo znali, a on navalio i neda se: "pa sto onda, to nema veze, i sto ako ostanes trudna, ionako se trebamo vjencati", i ja naravno popustim i naglasim "ali ja sam ti plodna... nemoj poslje da bude nismo znali... ni sam ne znas sto beba znaci..." I tako proslo 2 tjedna... Meni je kasnila par dana, i pretpostavljala sam da ce biti plusic na testu, ali kad sam dosla kuci sa posla i kupila test - nisam mogla docekati jutro i prvu jutarnju mokracu, nego sam ja to lijepo odmah popodne obavila i plus velik kao kuca. E sad za sat vremena treba i dragi doci s posla (jos nismo bili vjencani) a ja bi trebala napraviti do tada rucak. Trci brze bolje u prvi konzum, kupila dudicu i malene carapice, u cvjecarnu da mi "teta" to lijepo umota i trk kuci kuhati nesto na brzaka. Poslozila ja stol, cak i svijecu zapalila, servirala sve i pokloncic stavila dragom u tanjur. Eto njega kroz par minuta, gleda u kalendar, cudi se, razmislja... da nije slucajno zaboravio godisnjicu, rodjendan... Pita plasljivo sto je to? Rekoh "Iznenadjenje za tebe" on: "pa vidim da je nesto za mene ali neznam povodom cega" ja: "pa povodom toga sto te volim" -"aha...hvala ljubavi" i sav veseo otvara i izvuce prvo carape. Gleda on, okrece ih, rasteze... vidi nisu za njega, gleda mene, gleda ostatk u smotuljku, vadi dudu... to definitivno nije za njega... smije se -"ljubavi sto ovo znaci?", ja sutim i smjeskam se... on opet gleda, proucava, razmislja i tako 5 puta... i onda sljedi zakljucak: "Ljubeeee... PA TI SI TRUDNA!!!" a ja ko iz topa: "jesam ti rekla da sam plodna" I onda su usljedile pusice i sok... ali sretan sok... I naravno odmah me upozorio da nema sanse da sad pojede taj rucak, ma koliko fino izgledao jer je preuzbudjen da bi ista jeo narednih par dana.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam zadnja saznala da sam trudna. pokušavali smo neko vrijeme i ništa. jedno jutro me počeo zezat želudac , zasmrdila mi cigareta.... svi su mi govorili da sam trudna al ja sam mislila da sam pokvarila želudac. tek tolko da ih razuvjerim išla sam po test . pokazo je pozitivno. silazila ja ujutro niz stepenice i reka mm da ode po test u apoteku a on onako hladno "netreba, znam da si trudna več tjedan dana". u mom slučaju svi su rekli menei

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kad sam radila test on je bio na telefonu da oboje istovremeno saznamo
    bila je to samo formalnost koja je potvrdila ono što smo već pretpostavljali

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam taj dan prije nego sam napravila test bila na rubu živaca jer sam mislila kako nikada neću zatrudniti i već mi je bilo svega dosta. Nakon bezbroj negativnih testova i jedne neuspješne trudnoće išla sam ipak kupiti i taj test jer mi je par dana kasnila (što je kod mene potpuno uobičajna stvar) i planirala sam nazvati ginekologa da mi napokon da tu uputnicu za istraživanje neplodnosti te sam htjela otkloniti svaku sumnju u eventualnu trudnoću. Kada sam vidjela pozitivan test prvo me oblia neopisiva sreća, a zatim strah da će sve završiti kao i prošli puta pa sam odmah nazvala muža i rekla mu. I on je bio prilično oprezan, čak mu je reakcija bila pa što stalno praviš te testove uništit ćeš se Valjda ni on jadnik nije mogao shvatiti da je test pozitivan iako sam mu to rekla Uglavnom ništa previše idilično i filmski, jer kada se jednom opečeš piriš i na hladno, ali me zbog toga uopće nije briga. Samo neka moja beba bude živa i zdrava

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nakon 2.god neplodnosti (idiopatske) M mi je kasnila 1 dan posumljala sam, ali nisam uopće vjerovala (iako je prije sve bilo točno ko urica). Nakon par dana (još uvijek ništa od M, ali ja naravno nisam trudna i neću kupiti test jer su bila sama razočaranja i to je bacanje love) kad mi je skoro pozlilo od penjanja na 3.kat išla sam kupiti test. Čim je prva kapljica pala na test pokazao se + , i to je bilo to. Prije sam mislila bit ću u euforiji nazvat ću sve koje poznam, ali ništa od toga. Samo jedan tupi osjećaj, a i obzirom na te 2. god ničega posložila sam si već proljetno-ljetni sportsko-planinarski raspored koji naravno više nije dolazio u obzir tako da sam bila čak malo u šoku, kako sad. MM sam taj dan za ručkom rekla da imamo +, ali da ćemo prvo vidjeti što to znači. Sutra je na UZV bila GS 4mm i 6.tj, a za 2 tjedna je bilo malo srčeko koje brrzo kuca, i to je to. Prije 10-tak dana vidjela sam (MOOJE!!!) malo djetešce vrlo aktivno za koje ne mogu još vjerovati da mi je u trbuhu, jer trbuh još nemam, ali je zato MM PRESRETAN! :D

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Nakon 3 godine neplodnosti, ja sam prestala i vjerovati da cu ikada biti mama..Kad mi je menga kasnila 5 dana, nisam ni pomisljala da je to-to, bilo mi je samo malo cudno da me grudi jaaako bole danima i da mi se jedu neke cudne stvari, ali ni to nisam pokopcala.Prijateljica me nagovorila da uradim test i sljedeci dan pred polazak na posao, reko, ajde da i to obavimo. Ostala sam u shoku kad sam vidjela + i bez imalo romantike izletila iz kupatila i nesto promucala MM-u da cemo imati bebu. Tek na putu na posao sam dosla sebi i pocela plakati od srece.. Ali posto je ovo na mom radnom mjestu bila jaaaako plodna godina (10 trudnica u kratkom razmaku), jedna kolegica je uradila test na poslu. NJD je taj dan bio rodjendan, zamotala je pozitivan test u fini papir i uz drugi, vec pripremljen poklon, je dobio i taj! Cijelu noc nisu spavali od uzbudjenja!! :D

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

pa da se i ja javim.....ja sam htjela sasvim drugačije reći MM-u da sam trudna međutim nakon silnih doktora i dijagnoza meni menga izostaje tri mjeseca...ja u ta tri mjeseca radim testove (svi negativni) idem doktorima raznoraznim i niko mi ne vidi bebu...kažu imate zadebljanje od 18 mm ali doce i menstruacija uskoro....nako tri mjeseca (trudna 12 sedmica) idem u koševo u bolnicu i tamo ležim onako i čekam doktora, on dodje namaza mi stomak i krenu sa pregledom...kaže gospođo šta vi želite...ja kažem pa ja bih jednog bebacha ako nije problem kaže on čestitam evo jednog malog...ja sam toliko plakala da me je čovjek molio da prestanem kako bi me pregledao...a kada sam nazvala MM-a on me onako sav zbunjen pita koliko ih je reko za sada samo jedna bebacha

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bera ovako nešto još nisam čula....da toliko dugo nisu vidjeli.

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

MM i ja smo bili vrlo kratko skupa, svega mjesec dana. Međutim, kako smo odmah oboje znali da smo stvoreni jedno za drugo, dogovorili smo se da ćemo odmah na bebu, jer ionako ko zna kad će to uspjet pošto ima puno ljudi oko nas kojima je trebalo godina da uspije (a nismo baš tako mladi). Doslovno nam je uspilo iz prve!!
    Kako je meni i inače kasnila po 10, čak 15 dana, normalno mi je kasnila i taj mjesec. On se nadao i kako je bio u Varaždinu, svaki dan me zapitkivao. I ja odlučim nakon 15 dana kašnjenja napravit test. Ujutro, oko 5 ipo, prije posla, dignem se ja i napravim ga-kad ono plus! U tom trenu sam počela plakat, počela se ponašat ko invalid, sve polako (da ne povrijedim dijete ).
    Sutradan sam mu morala poslati neke papire busom, i pričamo mi navečer i ja mu kažem da sam dobila, a on razočarano da nema veze, da će sigurno bit slijedeći mjesec.
    Ujutro sam mu poslala papire i rezultat testa u kuverti-možete zamislit reakciju!! Uputio se za Split da izljubi svoju najdražu trudnicu!

lidu

Početno

MM i ja smo radili na trudnoći 4 mjeseca, zadnji mjesec VRLO intenzivno. Menga mi je kasnila 7 dana, ali meni i inače tako kasni, ali ja sam bila nestrpljiva pa sam ipak odlučila kupiti test. Bio je ponedjeljak popodne i dogovorili smo se da ćemo test raditi ujutro. No ja sam treperila, a na uputama za test je pisalo da se može raditi u bilo koje doba dana i ja sam krenula. Popiškila sam se u čašu i umočila štapić, a MM je dolazio do kupaonice govoreći "Nemoj gledati bez mene!", no već je bilo gotovo. Plusić se pokazao čim je štapić uronio u čašu. Nije bilo veće sreće!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam se probudila to jutro pod snažnim dojmom da sam trudna (kasnila mi je samo 3 dana). Ništa mu nisam rekla, on je otišao na kavu, ja u apoteku. Piškila po štapiću, saznala i nazvala ga- molim te, odmah dođi kući, nekaj je hitno, neću preko telefona-
    Nacrtao se doma u roku 3 minute, otključao vrata i nabacio neki blesavi osmijeh na facu i onako s vrata rekao- trudna si, znam-

akilina

Početno

a ja sam nakon par mjeseci pokušavanja i razočarenja kad bi m. i opet došla ,i taj mjesec kupila test ali tek nakon što mi je m. kasnila punih 7 dana, moja "iskusna " prijateljica loonalee rekla je da je sad vrijeme da napravim test i nakon što su se dvije crtice pojavile u kvadratiću mojoj sreći nije bilo kraja, kako me u tom trenu nazvala loonalee koja je bila u blizini s mužem i 8-mjesečnom curicom pozvala sam ih da dodju do mene i da pripremimo iznenadjenje MD . Napisali smo na papirić dječjim rukopisom "postat ćeš tata" i dali maleckoj u ruku da mu to preda kad dodje. Tako je i bilo , on je mislio da mu je ona nešto nacrtala i sav se raznježio već zbog te geste , a tek kad je vidio što je unutra... sve smo zabilježili fotkama, i dan danas ih gledamo ispočetka i ispočetka i držimo fige samo da sve bude ok do samog kraja...

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

prvi put san mu rekla preko telefona , bio je na selu i ubrzo je dosa nazad u split da bi napravili jos tri testa, kao da nisan ja nesto falila
    a ovaj put smo zajedno cekali plusic doma, ja se rasplakala a on nije moga doc sebi od odusevljenja

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dorotea24"Bera ovako nešto još nisam čula....da toliko dugo nisu vidjeli.

vjeruj jer mi smo dino prozvali david copperfield nije dijete htjelo da se zna za njega a mama mu je do tada ludila već sam mislila da sam pravo bolesna kad ono beba :D od tada više ne vjerujem doktorima[/quote]

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja baš taj mjesec nisam ništa očekivala jer smo pol godine marljivo radili i ništa i ja plakala sa svakom mengom ,i taj mjesec smo odlučili se odmorit a kad ono meni kasni 3 dana ali ja šutim neću ništ govorit. i tako ja kupila test nakon 5 dana i ono plusić! :D :D prvo sam u nevjerici gledala u to kao dal će sad nestat ili ja možda krivo vidim od sve te želje da bude + pa pozvala kumu da dođe i vidi pa kad je ona počela skakat po meni i vikat od sreće došla ja k sebi i nazvala MM i vikala stiže beba , stiže beba!! on je došo kući sav sretan i dobila sam ružicu! bebica stiže 13.12.2006.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

bombalurina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je dr dao diagnozu da na žalost neću moći imati djecu normalnim putem. Definitivna diagnoza veljača te godine, ali stalno sam u sebi mislila da će se ipak dogoditi čudo, menstruacije ovako i onako nikad nisu dolazile normalno pa se nisam zabrinjavala oko toga nego sam svako toliko kupovala test za trudnoću (iako neko vrijeme nisam mm govorila da ga kupujem jer bi rekao što uzalud bacaš lovu). Bila je večer kad sam došla doma i po n-ti put sama u kupaoni obavljam ritual, ali ovaj put šok 2 crte nisam mogla vjerovati i onako pola obučena izletim i zovem mm (kako je čovjek ponekad smotan umjesto da donesem test ja zovem u wc mm da mu pokažem, izletim ponovo i zovem mamu(u to vrijeme smo renovirali stan pa smo živjeli sa mojima), naravno i opet ne nosim test vani nego mama dolazi u wc i tako svi smo se skupili u wc-u i veselili se i plakali. kad se sjetim svega umirem od smjeha ...bilo je to nezaboravno druženje u wc-u

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi (više ja) smo se čuvali jer nikad nije pravi trenutak za bebu. Gradili smo kuću, vozikali se motorima, natjecanja i putovanja - ma kome je do djece? Pa još smo "premladi"!
    I ko da je sam Bog poslao bebu - ni danas mi nije jasno jer sam uvijek pazila a po ciklusima bi mogli i sat ravnati. Ma ni na kraju pameti mi nije bilo da sam trudna - zabrinula sam se onog trenutka kad sam skužila da mi je zlo od cigareta - ujutro sam napravila test i plusić ko kuća. MM je bio presretan (izgleda da je više želio dijete nego što je to pokazivao - a djedovi i bake su se raspametili u stilu hvala ti Bože napokon).
    Onda su nas opet nagovarali na drugo ali meni nije bilo ni na kraj pameti. Opet, uz svu pažnju došao i drugi . Ovog puta sam znala da sam trudna. Bila sam sigurna a još mi m nije ni kasnila. Napravila sam test prerano i bio je lažno negativan. Onda sam ponovila test dan nakon što sam trebala dobiti m i bio je pozitivan. Tek tad sam rekla MM-u i oboje smo bili presretni.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam sa svojim dragim imala kao neki dogovor da prestanemo pušit,ko će duže i te fore, naravno on je izdržao dan a ja se još držim!! počela sam jest sve i svašta jer sam ionako bila premršava! tek nakon 2 tj sam skužila da mi kasni i posumnjala da bi ipak nešto drugo moglo bit u pitanju! MM je taj dan otputovao u crikvu, tako da sam solo otišla po test pozvala susjedu i opalila po štapiću!odmah je pokazao + tako da sam se ja curke moje izbezumila!sve mi je bilo smješno dok je moja sad već kuma sve poricala, da ne mogu ja bit trudna, to sam ja krivo popišala ma nije to istina i onako u šoku otišla kući! nazvala sam dragog i udarila plakat na tel. da dođe u zg a da plačem jer su me opet tlačili na poslu! došao je tek kasno navečer a do tad sam ja solo smišljala kako da mu kažem,uglavnom sto filmova sam smislila a kad se pojavio na vratima stala sam ko ukopana i nisam mogla izgovorit ni slova! gledao me je neko vrijeme i zapitkivao šta je bilo dok sam ja rukama pokušala objasnit da sam trudna, ko zna šta si je mislio u glavi dok sam ja mahala rukama i nogama! nakon što je sam povezao lončiće jer sam ja bila niš koristi samo je rekao SEREŠ!!! i odvalio se od smjeha! grlio me cijelu noć i govorio" jako zanimljiva informacija, ja tata? jako zanimljiva informacija!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nakon poroda sam dobila 2 menstruacije i treća mi je kasnila 3 tjedna a ja nisam iz principa htjela napraviti test jer smo se 3 godine prije Riane borili protiv neplodnosti i svaki mjesec sam radila test. A i prestala sam dojiti u to vrijeme pa sam kašnjenje pripisivala dojenju.
    Otišli smo svi kod mog ginekologa, ja ušla a moji me čekali vani. Kada mi je dr. on mi pokazao bebu, ja izašla i pozvala ih, dala MM slikicu i rekla: Ovo je naša nova beba.
    Riana je zgrabila sliku i gužvala ju a MM i ja umirali od smijeha.
    Do auta smo od silnog iznenađenja izgubili 1. slikicu nove bebe.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je kasnila M jedno 5-6 dana, navečer sam kupila najjeftiniji testić koj sam mogla pronaći jer kao što ću bacati novce kada nije ništa, već bu M došla samo malo kasni..i ipak od nervoze sam se probudila u 6 ujutro i napravila testić koji je instant pokazao 2 crtice ...nisam mogla vjerovati...sva zbunjema sam probudila MM i pokazala mu testić...rekao je nešto u stilu dobro jutro mama i sretan ti rođendan (stvarno mi je taj dan bio rođendan)!!!
    Moram priznati da mi je to najljepši poklon koji sam ikada dobila

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni je kasnila oko dva tjedna, ali sam mislila da nisam trudna (naime, bila sam uvjerena da točno znam kad mi je ovulacija, ali očito tu lekciju nisam dobro savladala, osim toga, s 35 mi je bilo teško povjerovat da se bebač može napravit bez truda), nego sam proučavala razna medicinska stanja uslijed kojih može izostati menstruacija.

Tada smo išli na put od jedno deset dana, u nekoliko navrata učinilo mi se da ću dobiti, ali nisam - tu smo se već počeli malo zezat da sam možda trudna, ali to je bilo više na razini zezanja. BIlo mi je čudno što mi je tri dana bilo loše u želucu, nekakva mučnina, ali ne jaka i činilo mi se da nisam sva svoja. No, to je prošlo i sve je bilo kao i uvijek.

Kad smo se vratili kupili smo test, koji je bio pozitivan, ali kako nismo vjerovali, još smo ih kupili nekoliko... a onda sam se i naručila kod doca i ustanovila da sam 7+4 po uzv, odnosno 8+2 po zadnjoj m. MM je sudjelovao u svim tim nagađanjima, tako da smo se zajednički malo šokirali, ali smo to spominjali kao opciju pa nije baš bilo iz vedra neba...

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

e da, još mi je bilo čudno što mi ne paše kava, a paše kola, s time da oduvijek izbjegavam gazirano, pa mi je i to bilo čudno, ali sam to objašnjavala da stranci ne znaju kuhat espreso kao kod nas, pa da mi zato ne paše...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •