-
Ajme, cure, predivne su sve vaše priče.
Meni su isto doktori prijetili da ću teško imati djece. Da godinu dana ništa ne očekujem, pa smo se bacili na posao, ne očekujući previše. Par mjeseci smo pokušavali, od toga zadnji mjesec po pravilima koje nam je doktorica dala.
Napravila sam test par dana prije očekivane m, kad ono ništa. Razočaranje. Zaboravila ja na to, i dobila neku "virozu", strašan umor, mučnine. I osjećaj da ću sutra dobiti, jer su me grudi luđački bolile. Kako mi je m kasnila već skoro mjesec dana, kupim ja novi test, ali uvjerena da ću svaki čas dobiti. Radim test u subotu ujutro, mužić spava. Napravim test, nema crtice, znala sam. Odem oprati zube, nakon par minuta pogledam test, u jednoj ruci držim četkicu, u drugoj test, kad ono dvije crtice. Molim? Što to znači? Molim? T-r-u-d-n-a s-a-m! To sam pomislila u sebi, a naglas sam vrisnula, probudila mužića koji je dotrčao do wc, rekao:"Nisi valjda radila test bez mene, jesi, nisi valjda, ajme, jesi, trudna si! Moja beba će imati bebu". Grlio me, ljubio, a meni su od šoka suze krenule, sva sam se tresla. Napravili smo još dva testa, sve plusevi, duple crtice!!! I tako to bijaše do dana današnjeg, bebicu nestrpljivo iščekujemo u siječnju!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma