Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: Plačete li ispred djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lucky2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kad sam bila s prvim trudna, odveo me dragi u kino na "Djevojku od milijun dolara".
    Počela sam plakati još za vrijeme filma, dok smo izašli već sam ridala.
    A još sam se i ljutila na njega jer me je odveo na tako tužan film.
    Inače sam emotivna osoba, ali ne plačem baš pred djecom, možda su me svega dvaput vidjeli u suzama.
    Čovjek bi se trebao moći u svoja četiri zida opustiti i "prepustiti", samo vjerujem da djeca naše
    osjećaje doživljavaju na tko-zna-koju potenciju, i dok nas prođe, oni se još neko vrijeme čude

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Lucky2 prvotno napisa Vidi poruku
    Čovjek bi se trebao moći u svoja četiri zida opustiti i "prepustiti", samo vjerujem da djeca naše
    osjećaje doživljavaju na tko-zna-koju potenciju, i dok nas prođe, oni se još neko vrijeme čude
    Tko to zna, pričat će nam kad odrastu

Makar generalno mislim iz nekog i svog i tuđih iskustava, pa i iz onih groznih dokumentaraca o bijelom roblju, da djeca nisu baš tako lomljiva, robusna smo mi čeljad, makar opet neki više, a neki manje. Ali generalno mislim ako općenito u obitelji vlada neka zdrava atmosfera, ljubav, smijeh, zeka peka preteženo, povremeni kratki spojevi iz ovih ili onih razloga sigurno neće ostaviti neke trajne ili tragične posljedice jer i iz toga djeca uče i pripremaju se za život koji nije baš marmelada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •