Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: cudan sekret iz uha

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno cudan sekret iz uha

dakle, F inace malo vise cacka usi...kao da ga svrbe
    nista ne curi iz uha, no zadnjih dana kad u cistim usi na stapicu ostaje kao smedji trag
    isprva sam mislila da je raskrvario uho no nije krv vec izgleda bas kao jako jako tamno smedji sekret iz uha

ne primjetim da ga nesto boli a stapic ne zavlacim u usni kanal da istrazujem
    danas kad sam ga kupala opet je ostao smedji trag
    da li ima slicnih iskustava ili da zovem pedijatricu?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa i kod moje djece ponekad primjećujem pojačan sekret, no nikada nije bilo nikakvih problema i sve dok ne boli, mislim da nemaš brige. No, htjedoh te upozoriti na nešto drugo. Ove sam zime dobila gadnu upalu uha i vrlo često boravila na ORL. Gotovo me svaki liječnik upozorio da nikako uši ne čistim štapićem, da je to vrlo opasno. Uši se čiste, tako kažu, kad pereš kosu koliko prstom možeš očistiti, ništa više. Znaš, nakon što sam noći i noći lupala glavom o zid od boli, ja se toga držim.

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma ja mu stapicem cistim samo ono oko usnog kanala, niposto unutra jer znam da je stetno (ja sam vise puta zaradila upalu uha od divljackog cesanja tim stapicima).
    pa kad tako cistim stapicem okolo, u pokusaju da posusim uho od vode onda na ulazu u usni kanal stapic pokupi i takav sekret...(ne znam kako da objesnim dobro, valjda je razumljivo)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam ti se isto zabrinula u početku zbog toga i odmah po Bebama proučavala da li bi to mogla biti kakva upala. Preko dana je sekret bio suh u obliku mrvica a nakon kupanja onako gnjecav i pomalo smrdljiv. Međutim, to nije bilo ništ strašno...izvana bih mu to očistila štapićem i sve ok. Sad s 5 mjeseci tog sekreta skoro da ni nema..Pretpostavljam da je to nekakavo čišćenje ili tak nekaj. Kad smo bili na pregledu pitala sam i pedijatricu..ona je isto rekla da to nije ništa ali da prilikom kupanja pazimo da mu voda ne ide u uši...Moram priznati da baš nismo pazili jer se naš mišić oduvijek voli kupati pa mu nismo htjeli kvariti uživanciju.. Kao što već rekoh, sad je sve super...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja skoro svaki dan cistim usi sa stapicima!!!
    imam paranoju da ljudi slucajno ne vide da imam prljave usi!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •