Jeli itko naručivao preko njih? Ja sam naručila za svih i naknadno se sjetila pitati ima li tko iskustva s njima![]()
Jeli itko naručivao preko njih? Ja sam naručila za svih i naknadno se sjetila pitati ima li tko iskustva s njima![]()
ja sam naručivala ali ne knjige, sve je bilo u redu
Naručio sam knjige za 1. gimnazije preko Mondo.hr. Platio isti dan, dobio obavijest da knjige stižu od 01.09. do 05. 09. Knjige nakon urgiranja stigle 09.09., ali ne sve. Obavijest da ima problema sa štampanjem nisam dobio. Zvao bespaltni broj nebrojeno puta, a 10-ak puta se javili i rekli da će provjeriti sa skaldištem i da će se oni meni javiti. NISU... I prošli tjedan ista situacija sa bespl. brojem, da bi ipak saznali da je u petak 19.09. Owerseas preuzeo pošiljku i da će kod mene biti slijedeći dan ili u ponedjeljak slijedeći tjedan.nema. Danas mi ponovo rekli da će provjeriti sa skladištem i saznati broj pošiljke da provjere gdje je paket. Znači da me već 15-ak dana zavlače i lažu mi. Realno je bilo da me obavijeste o situaciji i da se nekako dogovorimo za rješavanje problema. Prijašnjih godina nikakvih problema nisam imao kupujući preko drugog Webshopa. Ako možete izbjegavajte Mondo.hr, pozdrav
Evo da zaključim ovu priču s Mondo.hr. Da, tek sad, jer jedna knjiga mi još uvijek nije stigla. Znači, sve je došlo, nešto sam i zaboravila naručiti, oni su mi je naknadno poslali. Ali napravili su pogrešku i poslali mi iz jednog jezičnog predmeta dva udženika, umjesto udžbenik i radnu. To smo primjetili tek kad je škola počela. Nzvala sam ih, rečeno mi je da se ispričavaju zbog njihove pogreške i da ćemo napraviti zamjenu, oni meni poslati radnu a ja njima vraćam udženik. I tu počinje cirkus-knjiga nikako da stigne! Nakon tjedan dana sam zvala i rečeno mi je da je sve riješeno, da stiže kroz nekoliko dana. Tjedan poslije toga, zovem opet, ženska mi govori da stiže sutra! Bez ikakvih provjera informacija, one lažu da me skinu s ku..rca! Zovem jučer opet, da bi mi ženska rekla da knjigu nemaju, niti će je imati do daljnjega! Uglavnom, nebi više u njih naručivala nikad ništa, jer tako nešto neprofesionalno i neozbiljno odavno nisam vidila. na kraju sam sve otkazala i naručila preko Školske knjige.