Meni je za Prvi maj bilo kao vama sada, a za punu cijenu
Meni je za Prvi maj bilo kao vama sada, a za punu cijenu
Tako je.
Na Plitvicama je uvijek gužva i to treba imati na umu.
Opet ponavljam: treba ići što ranije jer tada gužvi nema.
Ja sam se ustala u pola 5 taj dan i krenuli smo oko 6 i taman smo iza 8 stigli na odredište.
Nije bilo gužve.
I tako ćemo i iduće godine napraviti.
Što se tiče hrane, mi smo jeli u hotelu Grabovac i bilo je odlično, a ako nekome ono što sam jela ne odgovara pitam se: što ti ljudi doma kuhaju?
Dakle; krem juha od povrća, svinjski kotleti u umaku od gljiva s rižom kao prilog i miješana salata te sladoled sa šlagom za desert.
Drugi meni je bio bez juhe, pileći file sa žara savršeno pečen, mekan i sočan, prilog povrće na maslacu i to tzv. carska mješavina: brokula, cvjetača i mrkva, miješana salata i štrudla od jabuka za desert. Uz to tri vrste kruha: crni, bijeli i kukuruzni koji nismo ni taknuli jer baš i ne jedemo kruh, a uz sve ovo nam nije ni trebao, a isto je izgledao odlično.
I? To je loša hrana?
Ne. To je savršena, domaća hrana.
Za svaku pohvalu.