Ja pravim kolač s višnjama koji svakoga oduševi, svi pitaju recept, a jako je lagan i sočan, možeš ga praviti i u formi torte.
Napraviš običan biskvit, samo dodaš u njega koju žlicu kakaa da ispadne smeđi, čokoladni biskvit. Vruć biskvit natopiš sokom iz kompota od višanja.
Skuhaš čokoladni puding, ali ga kuhaj u manje mlijeka da ispadne čvršći (mislim da za jednu vrećicu pudinga trebaš 500 ml mlijeka, ti ga onda skuhaj u 300 ml) i u vruć skuhani puding umiješaj višnje.
Slažeš koru, puding s višnjama, opet koru, puding s višnjama, i na vrhu šlag koji možeš ukrasiti ribanom čokoladom.
Dakle, sve možeš slagati i miješati dok je vruće, ne trebaš čekati da se hladi. Jedino za šlag sačekaj da se torta dobro ohladi.
Pretpostavljam da si koliko-toliko iskusna kuharica, pa ti ne treba recept za biskvit, napraviš onaj koji inače praviš.
Za puding i višnje, ja bih uzela 4 pudinga i 2 tegle kompota od višanja (za kolač uzimam 2 pudinga i 1 teglu, pa treba poduplati ako ćeš praviti u formi torte).