Pokazuje rezultate 1 do 50 od 486

Tema: Sitna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lanuškina Majčica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Čitam i steže me u grlu.. novi zubić ide van, na antibiotiku smo zbog visoke temperature i povisenih upalnih parametara pa smo izgubile 300 jedva natucenih grama jer smo prije toga imale i crijevnu virozu, nasljedila od brata vrticara.. dakle, moja Lanuška ima 13mj i 7kg. Cm ne znam.. na zadnjem sistematskom ped je rekao da ona nema kalorijsku deficijenciju, da je proporcionalno sitna i da svaki mjesec dobiva-pomalo ali dobiva.. od pocetka je dobivala po 500gr, do 6mj iskljucivo dojena, dohrana ajme meni.. samo da je kika iliti cica.. na svakom pregledu ped spomene gastrića i to nam visi nad glavom.. kupujemo i nutrini kalorijske shakeove koji joj na zeludac sjednu ko budali samar pa povrati, i to joj dajem na spricu jer flasicu kategoricki odbija.. stariji sin ima skoro 3god i nesto vise od 14kg.. poludit cu od brige!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lanuškina Majčica prvotno napisa Vidi poruku
    poludit cu od brige!
    Nemoj luditi, probaj se opustiti, ako sve ostalo štima, onda je ok. Sitna je, a ne mora značiti da će ostati, mislim bar. I Simon je s godinu dana imao valjda 7,5kg, i isto je tako jako živ. Važno je da ti pedijatar da podršku, naš npr. kaže, vidite, on svakim pokretom gubi kalorije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •