prvo da se prijavimo u mrvice - moj je marko rodjen s 3550, dug 53, sada ima jos tjedan dana do punih 5 mjeseci i imamo 6450 i 65 cm.princess puffy prvotno napisa
A imam slican problem kao i princess puffy - uz konstantno guranje uspijevamo napredovati po 200/300 grama mjesecno zadnjih 3 mjeseca (srecom su prva dva bila po svim pravilima pa nam izvlace prosjek) s tim da mog sad ne mogu prevariti ni kad spava, kad nece onda nece! malo me brine ta dohrana, ako i to ne bude htio jesti sta cu onda... ali zdrav je i veseo, zgoljav jest al zilav i sve dok je tako ne mislim ga nicim puhati. meni su preporucivali neko ad koje je kao puno skroba pa puse, mislim zaistadakle da min kol napusem dijete, a sta je ono od tog dobilo dugorocno osim par slaufa?!! kasice sam odlucila praviti domace od voca iz tatinog vrta, a kad je keks u pitanju nisam sigurna - nekad mi dodje da mu dam sta god ako mu se svidja iako sam prije bila ubijedjena da moje dijete nece probati lina i monte i sl proizvode, a onda opet sebe hrabrim da ne odustajem jer sta ja imam od skembi na stomaku
![]()