Citiraj princess puffy prvotno napisa
Citiraj elin prvotno napisa
ja ću prestati brinuti se oko toga, obećavam. Pedica nam je rekla da će biti manekenka ali da je sve o.k., pa onda su valjda to samo preporuke. Ništa strašno ako je dijete inače zdravo.

naš pedijatar nam prognozira da ćemo s 1 god uhvatiti maksimalno 9 kg,znači kao i tvoja.
ja se nerviram jer moja neće niti sisati kako treba niti dohranu ne prihvaća i ja znam da jednostavno te kile nemaju odakle doći,tako da sam primjenila drastične mjere i uvaljujem joj već 2 dana keksiće pa da vidimo hoće li se obrazi napuhati..
prvo da se prijavimo u mrvice - moj je marko rodjen s 3550, dug 53, sada ima jos tjedan dana do punih 5 mjeseci i imamo 6450 i 65 cm.

A imam slican problem kao i princess puffy - uz konstantno guranje uspijevamo napredovati po 200/300 grama mjesecno zadnjih 3 mjeseca (srecom su prva dva bila po svim pravilima pa nam izvlace prosjek) s tim da mog sad ne mogu prevariti ni kad spava, kad nece onda nece! malo me brine ta dohrana, ako i to ne bude htio jesti sta cu onda... ali zdrav je i veseo, zgoljav jest al zilav i sve dok je tako ne mislim ga nicim puhati. meni su preporucivali neko ad koje je kao puno skroba pa puse, mislim zaista dakle da min kol napusem dijete, a sta je ono od tog dobilo dugorocno osim par slaufa?!! kasice sam odlucila praviti domace od voca iz tatinog vrta, a kad je keks u pitanju nisam sigurna - nekad mi dodje da mu dam sta god ako mu se svidja iako sam prije bila ubijedjena da moje dijete nece probati lina i monte i sl proizvode, a onda opet sebe hrabrim da ne odustajem jer sta ja imam od skembi na stomaku