Pokazuje rezultate 1 do 50 od 261

Tema: Četrnaestogodišnjakinja-izlazak s dečkom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ona je iskrena , mogla je reći da ide s prijateljicama i otići s njim- imaj na umu tu iskrenost , jer ako ona želi
    naći će vrijeme za sastajanje i bez tvog znanja.
    A dečki , pa još od vrtića imaju cure i dečke , samo je tada simpatično , ali što više rastu nekako
    se manje blagonaklono gleda na te " veze ".....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja bih pustila dijete. Tvoja reakcija je i više nego ok. Tražila si vrijeme - znači da ti je stalo i da njezino pitanje ne shvaćaš olako. Ali za ljubav buduće dobre i otvorene komunikacije s djetetom (kakva je očito i sada) ja bih odobrila izlazak. Ne možemo djecu dovijeka štititi od života. AKo im ne damo dozvolu, uzet će je sami, bez našeg znanja. Vjerujem da će sve biti u redu.

Imam sina iste dobi, ali on još nije pitao tako nešto i rado bih da se "odlijepi". Doduše, moji sinovi se odvajaju na drugačiji način, sa orkestrom i slično, a još im cure nisu na pameti. Da jesu - starijega bih svakako pustila jer on je odgovorno dijete. Za mlađega sam uvjerena (ne mogu reći "sigurna") da mu još koju godinu tako nešto neće biti na umu jer je puno nezreliji, iako je samo godinu dana mlađi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •