Upravo ovako.
Priznajem da se jesam ljubakala sa 14, iako je mojih 14 bilo jako davno. Iako sam bila i šteberica i povučena. Kakvih crnih 19 za prve izlaske
Hormoni prorade rano, ali ako ima pameti, zna se granica. Kada je dijete dobro odgojeno, ono će znati kada treba tu crtu i prijeći. Valjda. Ili neće, ali što mi tu možemo? Zabraniti izlaske? A-ha. Tko se hoće seksati, može to učiniti i pod odmorom, ne trebamo biti naivne.
Mislim da tu ne igra ulogu par direktnih razgovora o seksu, nego više kontinuitet pričanja o ljubavi, romantičnoj i spolnoj, znači vaši stavovi koje godinama iznosite pričajući o, recimo, filmovima, knjigama, primjerima iz obitelji i tako.
Do 16 godina su izlasci do 23. Iznimke su jedino ljetne fešte. I to je lako.
Problem nastaje kad prođu 16. Kad navijate budilicu u 2,3 ujutro da idete po svoga potomka, jer "SVIIII su vani, ne mogu biti iznimka" Pa nekad puštate, nekad ne. Pa vas mrze, sviiii mogu, samo ja ne, ali ni ja ne moguuuuu uvijek.
Mogla bih o ovoj temi...I o noćnim susretima sa revnim čuvarima reda koji kontroliraju promet usred noći ( naročito kad najnovija ljubav živi 36 km daleko, pa ta noćna vožnja trajeeee), već spremni sa puhalicom, ali kad me ugledaju: Hvala, gospođo! možete ići.
Ima i dalje. Kad navrše 18, polože vozački...haha...tada nastupa ono najgore: "mogu dobiti auto?" Ono nespavanje kad su bebe male, nije apsolutno NIŠTA prema ovome dok očekujete zvuk auta na prilazu...