imam dojam da je krenula nemoderirana subotnja večer na forumu, ko u stara dobra vremena...
imam dojam da je krenula nemoderirana subotnja večer na forumu, ko u stara dobra vremena...
Posljednje uređivanje od čokolada : 11.10.2014. at 21:02
ma bilo je svega, i ja sam se prvo opraštala i onda samo nestajala i opet se pojavljivala. ko Mahidevran
a da mi fali forum ponekad, fali .
kao i svi odnosi bilo u RL bilo ovdje jer su dio nekog prošlog vremena .
O mare, mare... ti stalno zalis za starim vremenima.
fale ti dani kad je perje letjelo , a moderatori su dobivali mail-ove i sms-ove u gluho doba noci da se probude i sreduju frku na forumu?![]()
super ste me sjetile za kamilicu
bas me muči želudac
ne od teme
od inčuna
Meni ne fale .
Istina , bila sam mlada tada , ali gledaj me kako sam tek sad popularna ( pod stare dane).
onda me nisu voljeli , u jednoj fazi su me htjeli i javno kamenovati .
Za mare ( uletila alex sa kamilicom).
Posljednje uređivanje od sirius : 11.10.2014. at 21:25
meni je samo žao ko cucku jer sam u periodima svojih što najavljenih što nenajavljenih odlazaka propustila nekoliko fertutmi na forumu .
A ja se sa sjetom prisjećam kako mi još jučer ne bi palo na pamet subotu večer provoditi na forumu![]()
![]()
Maria napisala Tajči, ja pročitala Tanči pa prepisala - Tajči.
Htjedoh reći - Tanči se mora preko nekoliko puta oprostiti od foruma da preuzme (forumski) tron.
Meni je zao sto se sorci rijetko javlja, a nema ni Iridiane...
nadam se da još uvijek imaš moj mob... ?
ja nisam samo old school, ja sam i old... forum su preuzele neke mlađe forumašice, a stara ekipa je manje-više slabo aktivna.
oni koji se žele samnom družiti mogu me naći na FB-u.
imam samo jednu "količinu" vremena na raspolaganju, a ona mi je potrebna za rad u udruzi. malo nas je, no trudimo se...
https://www.facebook.com/pages/Udrug...0963482?ref=hl
Prvo i jedino važno: maria71, nisi stara. Točka.![]()
I nisi zločesta. Samo si iskrena i kažeš što misliš, a ne što ljudi žele čuti. S tim imam i ja problema, pa sam u RL i ja zločesta.
Znam da kasnim i da ste već sve pametno rekle.
Ubacit ću još komentar na te hagiće u RL. Gledam osnovnoškolke koje se stalno druže u školi, ali se uredno svaki dan kad se vide izgrle i izljube. Godinama me već muči pitanje zašto????!!!! Da nije i to taj novi trend o kojem mare piše, te vibrice i hagići?
Lajkanje me muči. I ja bi lajkala :D ali s moba ne mogu, a na kompu radim i uopće ne otvaram forum. Pa lijepo molim, ako je do rode, uključite tu opciju za tapatalk da i ja lajkam :D
potpuno se slazem sa ovim pod: prvo. daleko je maria od starosti.
To curičasto teen grljenje i ljubljenje postojalo je i u mojem mezozoiku. Najfrendice bi se uvijek u školi i po putu držale za ruku, ponekad hodale zagrljene. Danas to ima skroz drugu konotaciju.
Ja se isto sjećam da je bilo toga i uvijek mi je to bilo bezveze i pretjerano. Općenito ne volim nikakvo ljubljenje s ženskim osobama
ja nisam taj tip, ali kako sam sve starija sve se nesto vise volim grliti, lastane da li mi se nesto dogadja u 5 desetljecu?
ja se tog grljenja ne sjećam
na stranu što se ja nisam grlila, al u mom selu se nisu cure grlile
kad vidim FB profile curica, vršnjakinja moje V, 10, 11 godina
kako si dijele srca, slatkice, ljubavi, najslađa si, najbolja si...
najrađe bih otišla u hibernaciju na kojih 10 godina
nemam ja želuca za to
ja sam se svojom best frendicom držala za male prstiće.... sjećam se toga.
I ja sam se sa bff držala za male prstiće u oš,al dobro,to i nije tako davno
Aleksandra..ti se probudiš za 10god iz hibernacije a ono se svi drže za prstiće..i dečki i cure,ljubavice,srećice,cmak cmak na svakom koraku
Evo šafran, ilustrirala si kako se dijele savjeti.
Dakle, svakako dobronamjerno, ali može smetati.
Aha, sad ispada da ne nerviraju samo mene grlići, pusice i sva pretjerivanja u vezi toga.
Evo,ja ovakav način komunikacije baš volim
Šafran i Mima
U stvarnom životu ne bih vas cmakala i grlila, nisam taj tip
Mimu zakačiš na jedan prstić, šafran na drugi
i tako odskakućete u suton![]()
Ma dakako,ja u sredinu pa da me rastrgaju ako izgube smisao za pristojnu komunikaciju. Ni bih,strah me
Što se tiče fejsa - idem s aleks u hibernaciju.
Deal!
0sim onog sto si spomenula ukljucujem i fotke s napućenim usnicama - ne zna jel go duck face ili sada jmaju novu foru
i meni je to antipatično
ali bolje i to nego da su zlobne jedna prema drugoj, da si podmeću i sl.