Pa to nije šala na račun tvoje djece, nego tebe, apri![]()
Pa to nije šala na račun tvoje djece, nego tebe, apri![]()
A joj... nijanse razlike riga vs. povraća, stila nisam lagao nego sam rekao neistinu... a to je ipak malo pristojnije (ili kako već ide famozni citat). Eto... neki se proventiliraše, nešto kratkih spojeva nasta, neki se i zabaviše, netko je nešto valjda shvatio o granici između izravnosti i nepristojnosti i izazovima forumske komunikacije di se ne vidiš i ne znaš i... ajmo lipo nastavit sad di smo stali (ne na ovom topicu).
Posljednje uređivanje od ina33 : 10.10.2014. at 11:23
meni se cini da je kontinuitet posjecenosti vazniji od nekih trenutacnih vrhunaca. njih lako mozes dostici sa nekim senzacionalizmom...
Tek sad sam skužila di se postovi mogu lajkati i di piše koliko je post dobio lajkova. sad idem vrtiti svoje postove od prije sto godina, da vidim koliko je svaki pojedinačni dobio lajkova. Ako vidim da ih nema dovoljan broj, najebhale ste![]()
Ne, Trina, ideš na Tvoj profil pa na Post thanks/likes i tamo ti sve piše.
oh pa ja sam iznenadjena pantiću, imam nekoliko lajkova![]()
điz, koliko lajkova![]()
Đizs, koje netašte osobe, prvi put se susreću sa statistikom lajkova!
Ja svoje provjerim bar jednom tjedno![]()
Posljednje uređivanje od Jurana : 10.10.2014. at 12:24 Razlog: Ispalo mi a
kad smo kod lajkova, samo da vam se na kratko obrati kraljica lajkova.
a sad lijepo, ako već niste, zamislite da ustajete kad ja uđem u prostoriju, moliću lijepo.![]()
cvijetakiss
no gdje vidis ukupan broj? je li se to negdje vidi?
http://forum.roda.hr/thanks.php?do=statistics
I ti si, seni, u Top 5.
Zasluženo
:kissass:
Posljednje uređivanje od Jurana : 10.10.2014. at 12:32
pa ja to nisam imala pojma
a kako vidim koliko sam ja lajkala, a koliko se mene lajkalo?
da, ali tu ne kužim koliko toga sam ja lajkala, a koliko se mene lajkalo
a ako to ne saznam biti ću jako nesretna![]()
ajme meni , ja sad prvi put vidim da mi je netko lajkao postove, nikad ne bi rekla
Ja neke riječi ne volim i ne koristim.
Imaju različiti prizvuk.
Riga mi zvuči prostački, ali povraća- ne.
Isto kao penis- ok, pimpek- smiješno, a bome k.ra ili qrac- prostački i ne kužim kako je to nekome isto?!?
bome i ja vidim 1.put te statistike...Cvijetina je prednost nedostižna.
Seni, baš se mislim da je svima prihvatljiva - ko Josipović prije par godina![]()
Posljednje uređivanje od čokolada : 10.10.2014. at 12:49
tako znači, ispod ekrana dijeliš donacije...lako je onda dobivati glasove![]()
cvijeta, respect
sad kad vidim druge mogu škartoc na glavu
ipak ovo mi je super za znati
sad ću imati liniju najdražih forumašica![]()
Sad je opasno javljati se na temu, jer, kome god se javi, svi odmah provjeravaju statistiku
Bubice, to bit će što si moderatorica?
Posljednje uređivanje od Jurana : 10.10.2014. at 13:00
sad samo trčat za cvijetom i potvrđivat sve što ona kaže
i lajkat naravno
meni dođe obavijest da mi je netko lajkao post, nisam sama namještala, majkemi
meni niš ne javlja,
fakat nisam ni znala da to postoji
ovo je zapravo školski primjer psihologije: budi uvijek optimističan, umjeren i pozitivan u stavovima i saslušaj sve strane.
a cvijeta negdje sjedi u kostimiću i samo se smiješi![]()
šalu na stranu,
stvarno imam neke osobe koje jako volim čitati,
i znam da će napisati nešto odmjereno i mudro,
neke ću možda i zaboravit , ali od starijih seni,
a u zadnje vrijeme dojmila me se zuska
al sad ozbiljno. tako vam je meni i u rl. kaže mm, ti važeš i važeš, al na kraju isto svakom svašta kažeš, i na kraju se s nikim, ama baš nikim ne posvađaš i nitko ti ništa ne zamjeri. a ja ispadnem kreten :D
Nisam ni ja znala za statistiku, iako idem preko Brzi linkovi, ali selektivno tražim poznato, drugo ne primjećujem. Baš sam pogledala koji su najviše lajkani postovi pa je tvoj peti (Mojca vodi). Bome si oštra u tom postu. Sad sam ga i ja lajkala
Al me jako začudilo da nema Davine na tom popisu, a toliko obožavatelja. Ja na faze lajkam, al u biti zaboravim na tu opciju. Baš sam nedavno opet lajkala nekoliko postova.
Inače, da odgovorim na temu. ja nisam stara škola, sve mi je prihvatljivo i svi ljudi su mi prihvatljivi, samo što mi se nešto sviđa malo manje a nešto malo više. Navikla sam da se mene puno puta u životu gledalo s čuđenjem, iz ovog ili onog razloga pa znam kakav je osjećaj kad konzervi moraš objašnjavati ili se pravdati zbog nečega što je tebi normalno. Onaj mali na onoj temi je samo nezreo i dijete je.
di ja zivim, mislila sam da s obzirom na godine dosta pameti imam, a ono friska figa.
eto ti sad kako cu se pozivati na godine a nisam ni znala da mene lajkaju