rehab, razumijem tvoj stav, al da budem skroz iskrena, jedino me zanimalo misljenje cura iz tog svemira, buduci da netko tko je izvan tog svemira pristupa tom problemu slicno kao kad ja udjem u ducan s garderobom pa mi se cini da ima svasta, ali kad nesto trebam zbilja, onda nema toga sto meni treba. U biti je mala vjerojatnost da ce mi netko znati dati dobar savjet, ako nije duboko involviran kao sto smo mi bili preko 10 godina.
Cast izuzecima. Recimo ivarica je uvijek kuzila problem.
Sad smo skroz u OT, al recimonja sad imam blisku osobu koja ima problem, al nije si jos poslozila u glavi. Ja sam diskretno dala do znanja da kad bude zelio razgovarati, nek pita, ali ni ja nisam vise u toj prici i sigurno ima boljih sugovornika usprkos tome sto sam svojevremeno bilo medju najbolje informiranim aktivisticama.
Ok, priznajem previse sam osjetljiva na tu temu.

Odgovori s citatom

), već puštanje ljudi na miru, da žive svoj život dok ja živim svoj, jer pravila koja meni nešto znače i po kojima ja svoj život živim ne znači da su univerzalna i jedina ispravna.

Zašto, zaboga, kamilicu?!
Znali su nam psi imati gastritis, ali nije nam nikad nitko od veterinara preporučio čaj od kamilice. 

, a onda se kandidirat'.