Pozdrav
Nadam se da ce mi netko pomoci u sljedecem - od 5 mj sam na bolovanju zbog djeteta. Radim skraceno radno vrijeme(pola place firma+pola HZZO). U 6 mj smo imali op,tada mi njezina pedica nije dala bolovanje vec u 7 mj dala na dva tjedna. Moj dr mi je izasao u susret,a kako imam i ja hrpu dg ajde i to je proslo od mj mj do 8 mj. i prosli mj njena pedica mi da bolovanje za cijeli mj i sad dobijem placu od firme gdje pise obracun na teret hzzo,kontaktirala sam u racunovodstvu i ona meni to objasnjava da sam prosli mj bila na teret poslodavca,a sad sam na teret hzzo. Placa mi je do sada bila ok,skoro pa koliko dobijem i kad sam radila,zadnji mj je bila nesto niza jer je i 8 mj imao manje radnih dana,ali sad ovaj mj jako mala placa i sad si mislim pa koliko cu dobit jos od hzzo-mozda nista
Nadam se da me je netko shvatio u ovoj prici...zar placa toliko pada nakon nekog vremena s tim da bolovanje nije u kontinuitetu za mene vec i za dijete. (bilo bi sve na dijete da je pedica dala). Sljedeci mj krecem radit da vidim kako ce ic,ako ne opet doma. Da se onda pripremim za manju placu.
Hvala vam