Lijepo vas molim je li itko imao ovakav slučaj. Naime, završila sam na hitnoj u Petrovoj u nesnosnim bolovima 30.8. ; učinjen je Uzv na kojem je pronađen tumor veličine jajeta. Zaprimljena sam - srećom - jer ono što se dogodilo te noći vjerovatno mi je spasilo život. Probudila me luđačka bol, učinjen je hitni UZV..Trbuh je natekao kao da sam tridnica. Inače imam visok prag tolerancije na bol, ali
nikakvi mi analgetici nisu pomogli.prsnula je cista i potom sam osjetila olakšanje. Sljedeće čega se sjećam da ležim u sali...kasnije su mi dt rekli da je sreća što sam ostala u bolnici, jer bih vjerovatno dobila sepsu zboh zaostale krvi u trbušnoj šupljini.8 sam dana cekala phd nalaz u strahu i crnim mislima, jer u obiteljskoj anamnezi imam povijest karcinoma. Prvu patološku analizu izvađenog tkiva nije bilo noguce ocitati. Tek je druga
dobre vijrsti.
Napomonjem da sam se redovno kontrolirala , PAPA je uvijek bio utedan. Nikad nisam imala cin nalaz.
Moja ginekologica mi vidno neugodna odlucuje uatvoriti bolovanje, iako ne mogu sjediti dugo, a posao mi je sjedeći. Tako da se ovaj ponedjeljak vracam na posao....
Moja gon potom obavlja vrlo grub pregled-iako inace nije takva. Palpacijski pregled je bio horror i prokrvarila sam i dalje krvarim.
Zanima me, ako mi ikako možete dati informaciju...koliko imam pravo na bolovanje zbog moje dijagnoze?
Unaprijed zahvalna
..
Muca