pa znaš da ja ne hodam po gradu
i da sam potpuno neinformirana
pojma ja nemam šta je ruža ni šta je koji vrag
meni momze rekla da su dobri i "malo skuplji"
i ja ošla
ali, dobro, to je bilo prije 5 godina
neponovilose
A ja mislim da ni nemaju više takve cijene.
Tko bi im to platio?
vjeruj mi da ima tko će. To ti je ko markirana odjeća,samo je ovo markirana frizura
Primjetila sam također da je ljude ponekad i sram pitati koliko nešto košta. U trgovini su cijene izložene pa lako odustanemo ako je nešto preskupo a da ne trebamo ništa ni izreći. Okreneš se i odeš. Ovdje to nije tako,a trebalo bi biti jer novci ne rastu na grani
A ne znam.
Ja uvijek pitam.
Baš uvijek i za sve.
Znalo mi se desit da dobijem odgovor: ne znamo unaprijed i ja bih se zahvalila i otišla drugamo gdje znaju.
Ok, Apri je ovdje naletila i ne bu nikad više, ali bez obzira na okolnosti mislim da su ju trebali suptilno upozoriti koliko će friziranje koštati jer su oni to znali, a nisu mogli znati ima li klijentica skoro 2 tisuće u novčaniku.
Mislim, nisu to 100-200kn koje gotovo svi imaju u novčaniku, već je to pola nečije plaće, a ni kartice svi nemaju.
Tako da ne znam kako bi to ispalo da kojim slučajem nije novac za poklon bio opcija.
ne znam ni ja
jer obično hodam sa 50 kn u novčaniku
fakat... to mi nije palo na pamet
a nemoš ponudit ni da im suđe pereš
ali, jest ona odmah rekla da mi izračuna
ali sam ja bahato rekla da ne treba
jer... kaj si vi mislite, da ja nisam odredila 600 kn za to ?!![]()
Ja se samo u Ruži šišam i bojam. Nisu takve cijene. Imaju sada i Ruža Essentials u Gundulićevoj, dosta je pristupačniji.
Najskuplje što sam platila je šišanje, bojanje i ombre pramenovi s feniranjem - 910 kn. Samo što je za ombre sreća što možeš ići jednom godišnje bez za izgledaš ofucano.
kosa do struka i 6 boja pramenova
oni su to tada jedini htjeli napraviti
jer meni moj frizer napravi i 12 boja pramenova
ali tada nije bio dostupan
Kad dodaš cijenu parkinga ili tramvajkartu do tam, više nije tak jeftino. Ja sam lijena na frizuru ići vozilom, pa biram između nekoliko frizeraja u pješačkom dometu (pristojno blizu).
Osim toga, više volim ići dulje vremena istoj osobi koja onda zna što očekujem, što treba, što ne treba...
apri, da li si barem bila zadovoljna ?
znam tvoju storiju, ali te zapravo nikad nisam pitala, da li si barem bila zadovoljna. jer ako nisi, onda bi im bome... grrr.grr
ma znam. ali bilo bi jos gore, da si uz tu cijenu jos bila i nezadovoljna.
to si u pravu
Rijeka ima nešto slično toj Ruži. Mi imamo Permana. Nedo bog da završiš kod neke njegove učenice koja je otvorila svoj salon. Samo zato jer je naučnica od Permana ne odlaziš na farbanje i šišanje bez 500 kn.
Ajoj, ovo od Apri me sjetila na moju frednicu - išle su ona i njezina stepdaughter (neznam kako se to zove na hrvatskom) kod frizera zajedno i na kraju je bio račun za njih dvije 350e!
Ja u Ri dam za šišanje i feniranje 60kn, to mi je ok. Farbam se ne, sve planiram da bi otišla ali nemam živaca (a ni vremena) za sjedit tamo.
nisam čula prije ovu aprinu priču, ali znam još osoba koje su "nasjele"
Ma mislim, čim se nešto nazvalo institut, odmah je jasno da znanstveno istražuju koliko ovce žele platiti za šišanje.
cokolada
ali moram priznati (uzmite u obzir da ja to usporedujem sa cijenama ovdje, od kojih zaista boli glava i sto je jos najgore, ne mozes naci nekoga tko je u stanju da ti i za takve novce izfenira "zahtjevniju" kosu kako bog zapovijeda) da sam ja prije pet, sest godina tu i tamo isla kod te ruze, na feniranje ili sisanje ili toniranje i placala sam izmedu (ne sjecam se bas tocno) 100 i 300 kuna. ali onda je ta kod koje sam isla, sama otvorila salon negdje u n. gorici ili tako nesto.
pa me je neka nova osusila kosu boze tebei jos mi jeuz to nesto znanstveno "filozofirala", tako da sam prestala ici.
tako da je ovo aprino iskustvo bilo cini mi se ipak izuzetak.
S obzirom da se Rivendell nije javila i otkrila tajnu o kojem se frizerskom salonu radi, niti nakon par upita niti na pp-a, pretpostaviti ću da je ovo očito ipak "predobro da bi bilo istinito" .
No, evo nečega sto stvarno postoji: Salon Mexico Sun na Kaptolu ima do 1.11. sve fen frizure po 40kn. Bila sam i cura radi stvarno savršeno, sve pohvale!
Rivendell već danima nije na forumu.