Imam i ja jedan problem/pitanje. Naime moja djevojčica je stara 3,5 mjeseca, samo ju dojim i do sad je dobivala odlično na težini (prvi mjesec 1 kg, drugi 900 g, a treći 600g), prije par dana bila je prehlađena i izgubila je tek (prije je jela po sat vremena, a sad 5- 10min). Sad imam osjećaj da su mi se dojke skroz ispraznile (jer kad je bila bolesna bile su mi se skroz "napunile"- kao neke kvrge su bile poskakale po njima), nakon što je manje- više ozdravila i počela jesti one su se (kao što sam i napisala smanjile ali u njima ima mlijeka i nakon podoja). Danas je strašno nervozna i čim osjeti da me nema u kući počne strašno plakati,a kad ju nakon toga (uplakanu uzmem) i ponudim joj jesti odbija dojku (nisam navela da neće izdojeno mlijeko i da smo prije 10-dana počeli "koristiti" dudu varalicu)-sad ne znam da li je razlog dude varalice što vremenski manje jede i da li trebam početi s adaptiranim mlijekom?
Nakon gotovo svakog podoja imamo pokakanu pelenu, a dojku joj nudim minimalno svaka dva sata.