Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Produženi boravak- organizacija slobodnog vremena

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja ne znam je li naša nekad otišla na WC, u razred i sl. i ostavila ih same, vjerojatno je, ali uvijek su tu bile učiteljice iz boravka druga dva razreda.
    Slika djece u boravku (nakon ručka i pisanja zadaće) je bila više-manje ovakva kakvu ti opisuješ: dio je igrao nogomet, dio na klupama, dio u nekim svojim igrama, s tim da imaju prilično veliko dvorište, ali vidno dostupno učiteljici... Ako misliš na neke strukturirane igre vani, toga nije bilo (barem koliko bi mi dijete prepričalo) - to je bilo doba za slobodnu igru i druženje, a ona bi sjedila sa druge dvije učiteljice i čavrljala (uglavnom, kad bi mi došli po njega) ali bi ih mogla vidjeti s te pozicije.
    Meni je bilo važno da je u boravku napisana i pregledana cijela zadaća, bez zaostataka, i da se on tamo izigrao i podružio (naročito zimi, kad je parkovsko druženje iza 5 sati otpadalo kao opcija).
    Ne znam, ja sam bila zadovoljna sa boravkom, iako je bilo roditelja koji to nisu bili, i uvijek su učiteljici nešto prigovarali... Da je to vrijeme moglo bit kreativnije organizirano s njene strane - moglo je, ali opet - i njima treba malo jurcanja, slobodne igre nakon višesatnog sjedenja u razredu.
    Sad u četvrtom razredu, kad nema boravka, vidim da ih je naučila samostalno pisati zadaće, jer nema cviljenja oko toga - kao i u boravku, sjedne se, napiše, eventualno ako nešto ne razumije - pita i to je to, ne natežemo se puno.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 10.10.2014. at 11:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •