Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Molim pomoc oko slanja velikog paketa u drugi grad

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Molim pomoc oko slanja velikog paketa u drugi grad

Pozdrav, dajte pomagajte, nisam se ranije raspitivala i sada kada je doslo do realizacije prodaje kolica i autosjedalice imam nedoumica...
    Dakle, na Njuskalu sam nasla kupca iz Karlovca, ja sam iz Osijeka. Trebam poslati kolica sa kosarom i autosjedalicu (ako je bitno radi se o ABC design Cobri i MC Cabriofix) i dogovarale smo da ona plati dio na racun a dio pouzecem. E sad tek vidim da Cityex uopce ne daje pouzece fizickim osobama ali daje Oversease.
    Njihov najveci paket mi je premali, ja kutiju nemam, spominje se tamo paleta, ali tamo opet moram sve staviti u neke kutije...kupac isto nema pojma, bas smo se nasle

HELP!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nisam dodala-da li mi je bolja opcija Posta?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam slala kolica na otok postom, placanje pouzecem, nije bilo skupo, oko 100kn

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A da probaš autobusom? kad smo mi iz Zagreba na Krk slali kolica + košaru koštalo je 100 kuna (50 po komadu).

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A kako ce autobuspm rijesiti placanje pouzecem?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A kako ce autobuspm rijesiti placanje pouzecem?
    U tom slučaju može tražiti da se unaprijed uplati na račun.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imaš u susjedstvu, par kuća od tebe čovjeka koji vozi dostavu , on ti dostavlja i takve stvari (znam jer je prijateljici vozio biciklić i as u Sisak, ) , a ima ugovor s in time, lagermaxom. Ako hoćeš br javi se. Sve mu lijepo reci što i kako vezano za uplatu , pa će ti on preporučiti
    Posljednje uređivanje od pužić : 11.10.2014. at 14:50

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam autostolicu i 4 zimske gume slala HP expresom. I pouzeće i dostava na kućnu adresu, sve OK.
    A kolica smo vozili autom na Bosiljevo, pola puta Rijeka-Zagreb Najisplativije je bilo.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.10.2014. at 15:12

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

kad sam svoja kolica prodala poslala ih busom i to mi je vozac naplatio 100kn
    cura mi je odmah 100 kn vise uplatila na racun
    kolica su bila 3 u1 i spakirala sam ih u 3 velike crne vrece za smece

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala svima, ne mogu traziti da mi se cijeli iznos uplati unaprijed jer je veci iznos u pitanju. Znaci bus otpada. Sad sam iscitala sve moguce na Overseasovoj stranici i zapravo je jedini problem pakiranje. Ne kuzim kako nemaju u ponudi velike kutije a bas se reklamiraju za prodavace na Njuskalu?! Jedino da ja sad idem okolo po trgovinama i moljakam da li netko ima praznih kutija...Nisu to bas najsretnije zamislili...

Ajde mi Puzic molim te posalji info na pp pa da vidim i s tim covjekom

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima, ne mogu traziti da mi se cijeli iznos uplati unaprijed jer je veci iznos u pitanju. Znaci bus otpada. Sad sam iscitala sve moguce na Overseasovoj stranici i zapravo je jedini problem pakiranje. Ne kuzim kako nemaju u ponudi velike kutije a bas se reklamiraju za prodavace na Njuskalu?! Jedino da ja sad idem okolo po trgovinama i moljakam da li netko ima praznih kutija...Nisu to bas najsretnije zamislili...

Ajde mi Puzic molim te posalji info na pp pa da vidim i s tim covjekom
    Kada sam se selila jedno od mjesta sa velikim kutijama je bio Kik.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

kutija ti zna biti u ljekarni od pelena za odrasle

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala Cathy i Kiki, a Daedi i Beti, jeste slale u kutijama ili kako? Imale ste svoje kutije? Jer ja ni kad sam kupila nova kolica nisam dobila kutiju. Mozda sam trebala...
    Da li se uopce moze slati bez kutija, samo u vrecama? Pretpostavljam da ne

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

s njim vidi i oko pakiranja, reci da nemaš u što (oni uvijek imaju tih kutija, folija..)

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije bila stolica u kutijama, nego u papiru, onom malo debljem, za pakiranje. Gume, svaka u svom svijetlo plavom najlonu. A po veliku stvar dođu i doma, samo se to dodatno plati. Mislim da sam adresu napisala debelim flomasterom na papir, odnosno najlon.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Za slanje HPEX ti ne treba kutija. Svaku stvar mozes posebno zastiti npr. onim pucketavim najlonom ili necim slicnim.Mozes i kutiju rastvoriti i omotati kolica, dobro sve oblijepiti. Kako god. Na svaki paket nalijepis primatelja i posiljatelja.
    Kada nazoves da dodju preuzeti naglasis da saljes skupni paket, jer u tom slucaju ne mora biti sve u jednom paketu . Imas tri paketa za istu adresu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

MM je nabavio neku kutiju u nekom skladistu u King Crossu.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni je Overseas super. Dođu doma po paket. Nabavis nekoliko kutija pa ih spojis ljepljivom trakom ili omotas folijom i dobro zategnes da se ništa ne klima, i nema problema.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo da javim, paket je uspjesno stigao u Karlovac, na kraju preko Puzickine preporuke. Covjek dosao, pokupio, rekao da ce oni zapakirati i za par dana donio novce. Preporuka svima iz Osijeka ili okolice!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •