Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Studentice i studenti na porodu?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Na mojem porodu (Sv. Duh) ih je bilo cetvero i to studenata. Jos u predradao i su mi ih predstavili, ali me nisu pitali za dozvolu da budu prisutni. Mislim da je to bilo skroz ok, jer su samo gledali. Smatram da bi bilo neophodno dobiti zenin pristanak u slucaju da se zeli da studenti prakticno uce na njoj, radeci bilo kakve preglede ili intervencije.

Ja sam bila beskrajno zahvalna sto su bili tamo. Moj porod je bio strasno bolan, a oni nisu bili oguglali na porode, kao ostatak osoblja i zato je njihovo suosjecanje bilo puno dublje i iskrenije. Nisu me gledali kao zanimaciju, nego su mi dali ruku, govorili ohrabrujuce stvari i to je bilo nesto prekrasno, osobito jer jos nije doslo vrijeme da puste muza k meni.

Kasnije su me cak posjetili na babinjacama i rekla sam im neka zadrze u sebi tu njeznost i empatiju jedan dan kad postanu doktori.

Sve u svemu, pamtim ih kao veliki dar i blagoslov, premda razumijem i da nekoj drugoj zeni moze prisutnost dodatnih "ociju" biti neugodna.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 24.01.2015. at 10:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •