Za nekih 1 mjesec idemo sa djecom, 6 i 8, u madrid na par dana. zna li netko neki ok hotel, da je blizu svega i ne preskup
Za nekih 1 mjesec idemo sa djecom, 6 i 8, u madrid na par dana. zna li netko neki ok hotel, da je blizu svega i ne preskup
moj filip silno želi ići u madrid na stadion real madrida. jel vi to imate u planu?
Ne mogu pomoci ali mogu napisati kako zavidim . Davno sam u tom kraljevskom (a stvarno je kraljevski) provela 2 mjeseca. Ipak moja <3 je Bcn.
inace, meni je s djecom bolje odsjedati u apartmanu
da
malom je ročkas 04.11. i taj dan je utakmica r madrid/liverpool ( kod nas doma se navija za liverpool)
idemo autom do milana, našli smo avion karte za nas 4 za 200 eura, karte za tekmu sređene, još trebamo negdje spavati. i nije tako skupo, nađe se za 3 noći oko 1000-1500 kn, ali možda je netko bio pa zna neki ok smještaj. imamo svega 3 dana za razgledavanje tako da će biti ludoooo.
mislili smo autom, ali malo je ipak daleko. da možemo ostati koji dan duže, možda bi krenuli sa autom.
I moj glas ide za smjestaj u apartmanu. Ljetos smo prvi put boravili u apartmanu sa malim djetetom i vjerujem da nas je apartman spasio.
Apartman smo nasli putem ovog portala https://www.airbnb.com/. Imali smo odlicno iskustvo.
Bili smo u Barceloni, pa ako tko treba preporuku za smjestaj u Barceloni to svakako mogu preporuciti.
probaj na booking.com nać smještaj
inače sve nalazimo preko bookinga. za ovaj airbn nisam nikada čula. budem pregledala. mi smo inače tamo gdje je naj po cijeni, al radi mališana je jako bitna pozicija
može se dosta uštedjeti, ali treba tražiti. avio karte smo našli preko neke stranice, ali ima fora ( ne znam kako se stranica zove): karte na blabla.com =270 eura, a blabla.es =200 eura. ista firma samo je ovo baš španjolska stranica
a gdi buš auto ostavila u Milanu? i za kolko para
to još tražimo ali računamo oko 50 eura za 5 dana. imaš prijedlog?
ne nego pitam kaj buš, možda ima neka služba da ti preuzme auto i spremi negdje gdi bu sigurno
mislim da ćemo ga ostaviti na aerodromu